Noul prințișor de Dorobanți e pus pe achiziții mărețe! A testat o ”herghelie” de cai-putere

Publicat: 08/07/2018 | 21:46

Petru Florescu este noul prințișor de Dorobanți, care face furori printre domnișoarele frumoase și care, în urmă cu ceva timp, i-a dat șah-mat simpaticului Bozo, băiatul Rovanei Plumb (VEZI DETALII AICI). Tânărul, mare amator de petreceri organizate în cluburile de fițe din Capitală, e pus pe achiziții mărețe. (Promotiile zilei la monitoare) Recent, a testat o ”herghelie” de cai-putere, iar CANCAN.RO, SITE-UL 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile, în premieră națională. (CITEȘTE ȘI: NOUL ”PRINȚIȘOR” DE DOROBANȚI, BURICUL PARTY-URILOR DIN LUMEA BUNĂ!)

 Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Petru Florescu, alintat Petrișor sau Petruț, fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A, pe o stradă din Capitală, acolo unde a mers să testeze o adevărată bijuterie pe patru roți  sub a cărei capotă se ascunde o adevărată „herghelie” de cai-putere.

La cei doar 18 ani ai săi, Petru Florescu e pus pe fapte mari. Până acum a tras atenția cu hainele de firmă și accesoriile scumpe, dar mai nou pare că vrea să fure toate privirile cu un senzațional bolid de lux, Mercedes AMG S65 care este evaluat la peste 200.000 de euro. (Reduceri mari la jocuri PC)

Timp de mai bine de o oră, tânărul, care era însoțit de un prieten, s-a învârtit pe lângă mașină și a analizat-o în cel mai mic amănunt, iar atunci când avea o nedumerire nu a ezitat să-i ceară amicului său un sfat.  Cu toate că deține un Mercedes ultradotat, Petre Florescu pare că își dorește cu ardoare încă o bijuterie pe patru roți. (NU RATA, AICI: UN CÂNTĂREȚ CELEBRU, INTERNAT LA PSIHIATRIE PRIN ORDIN JUDECĂTORESC!)

Petru Florescu, noul prințișor de Dorobanți, e pus pe achiziții mărețe

E buricul party-urilor din lumea bună!

În urmă cu câteva săptămâni, noul prințișor de Dorobanți a fost protagonistul unui adevărat maraton de petreceri la care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martor. Petrișor de la Vâlcea a dat startul distracției în Nuba, acolo unde a petrecut aproape toată noaptea înconjurat de câțiva prieteni, dar și de fete frumoase. Fiul afaceristului Teodor Florescu a stropit distracția cu câteva sticle din cele mai rafinate băuturi.

Și pentru că se prezintă ca un „alergător” de cursă lungă,  după ce, probabil, a trecut pe acasă pentru a-și schimba garderoba, „prințișorul” și-a făcut apariția la Funky, renumitul club de pe malul lacului Herăstrău, alături de unul dintre prietenii săi. Îmbrăcat lejer, Petrișor s-a grăbit să intre în local și să reia petrecerea.(NU RATA, AICI: L-AM FILMAT PE IUBITUL ANDREEI MITU ÎN TIMP CE O SĂRUTĂ PASIONAL PE ALTA!)

Noul ”prințișor” din showbiz-ul autohton a testat o ”herghelie” de cai putere

Tatăl lui Petrişor, acuzat de evaziune fiscală

Tatăl lui Petru Florescu, Teodor Gabriel Florescu, a fost reţinut la începutul anului 2016 de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat de anchetatori era de un milion de lei.(NU RATA, AICI: AM FILMAT-O PE PARIS HILTON ÎN ACEEAȘI TOALETĂ CU UN BRUNET ÎN TIMP CE…)

Teodor Florescu a fost acuzat, alături de partenerul său din firma Urban, Ion Bălăceanu, de o evaziune mult mai mare, de 23 de milioane de euro! „Ţeapa” uriaşă pe care milionarul ar fi dat-o statului a fost posibilă, potrivit anchetatorilor, prin înregistrarea unor operaţiuni comerciale fictive, directe sau interpuse, cu alte 20 de societăţi comerciale, prin acest mecanism firma Urban reuşind să se sustragă de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.  (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI ANA ROMAN AU SĂRBĂTORIT ÎMPĂCAREA LA NEVERSEA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...