Bianca Comănici a ajuns pe mâna medicului, cu fața umflată! Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei: „Nu pot să vorbesc…”

Autor:
Publicat: 16/08/2020 | 18:36
Bianca Comănici a ajuns pe mâna medicului, cu fața umflată! Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei: „Nu pot să vorbesc…”

Bianca Comănici a ajuns pe mâna medicului stomatolog cu fața umflată. Se pare că bruneta se confruntă cu niște probleme dentare destul de grave, de care intenționează să scape cât de curând. Mai mult pentru a se bucura de o dantură perfectă această intenționează să își pună fațete.

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” și-a speriat fanii când a apărut cu fața umflată în cadrul unuia dintre vlog-urile sale. Totul a pornit de la problemele dentare pe care le are. Tânăra își dorește să își pună fațete, însă se pare că gingiile ei sunt destul de sensibile, așa că are nevoie de un tratament special. (CITEȘTE ȘI: LIVIAN DE LA PUTEREA DRAGOSTEI DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ. CARE ESTE ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE BIANCA. „ERA TOT MAI DUBIOASĂ TREABA”)

 „Nu am apucat să mănânc prea mult. Sunt amețită de cap. Am anestezie acum la gură, de aia nici nu prea pot să vorbesc. Partea asta nici nu pot să o ridic, pentru că este amorțită.

Să vă arăt ce mi-am cumpărat eu. Am fost la farmacie, pentru că știți că am fost la dentist. Pentru că am probleme cu gingiile, pentru fațete am nevoie de retușuri, nu mă pricep eu, o să îl lăsăm pe domnul doctor să explice, dumnealui știe cel mai bine.

Mi s-a recomandat să mă dau cu ulei și să folosesc o periuță cât mai soft, sper să fie ok”, a spus Bianca pe vlogul său, pentru a-și liniști fanii.

Livian, dezamăgit de Bianca

Bianca și Livian nu mai formează un cuplu. Cei doi și-au spus adio, iar motivul despărțirii a fost faptul că tânărul nu prime suficientă atenție de le iubita lui. Mai mult, se pare că relația s-a răcit de-a lungul timpului, iar ruptura a fost inevitabilă. (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BIANCA ȘI LIVIAN DUPĂ CE AU CÂȘTIGAT „PUTEREA DRAGOSTEI”? TÂNĂRUL A FOST PUS DE MAI MULTE ORI SĂ ALEAGĂ ÎNTRE IUBITĂ ȘI FAMILIE)

„Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză. Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă”, a spus Livian în unul din vlogurile sale.