Bianca de la ”Puterea Dragostei” este dependentă de vibrator? Cine a dat-o de gol

Publicat: 08/03/2019 | 15:50

Noi detalii picante ies la iveală despre concurenții emisiunii matrimoniale ”Puterea Dragostei”. Una dintre cele mai votate fete din casă, Bianca, a fost dată de gol cu un secret foarte intim. 

Bogdan a fost primul care a aruncat zvonul, spunând că ”Bianca are mereu ”bățul” ăla cu ea” și au fost multe glume și ironii pe baza acestui obiect.

Întrebat în live-ul de la WOWbiz.ro despre acest zvon privind ”jucăria sexuală” a Biancăi, None a răspuns.

Nu jucării (pentru adulți). Avea o singură jucărie, un vibrator. Așa a spus ea. Din cate știu eu, și când a fost eliminată din emisiune, din câte știu eu de la fete, dorința ei cea mai mare era să se întâlnească, cu primul care îi iese în cale, să se…Probabil are un libidou crescut”, a spus fostul concurent despre zvonurile legate de Bianca, recunoscând că nu a văzut respectivul obiect, de care însă Bianca a vorbit.

Citește și VIORELA DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI” ESTE ÎNSĂRCINATĂ? CE A DECLARAT DUPĂ CE A FOST DESCALIFICATĂ 

De asemenea, None a avut ceva de spus și despre concurenții care au făcut videochat și au avut curajul să recunoască acest lucru: Larisa, Raluca și Adrian.

Eu cred că acest lucru nu ar trebui să influențeze cu ceva drumul unui concurent în casă. Însă acest lucru (nr. videochat-ul) este încă judecat de lume. Pe mine nu m-ar deranja să fac un cuplu cu o femeie care a făcut videochat. Asta pentru că nu a fost ”atinsă”. Dar aș prefera să nu fi făcut acest lucru și să fie văzută de mii de bărbați, asta pentru că eu sunt Scorpion și sunt extrem de gelos”, a spus None, în live-ul de la WOWbiz.ro

Citește și...