Bianca Dobroiu, model în Italia, nu se vindecă de coronavirus: “Mi se spune că sunt studiu de caz”. Au trecut 57 de zile de când s-a infectat

Publicat: 24/04/2020 | 13:43

Bianca Dobroiu este model în Italia și ar putea deveni studiu de caz pentru medicii care fac cercetări în legătură cu SARS-CoV-2! Și asta pentru că, deși au trecut 57 de zile de când s-a infectat, rezultatele pentru coronavirus sunt tot pozitive. Cu toate acestea însă, vedeta are o stare de sănătate bună, iar doctorii italieni consideră că viața nu îi este pusă în pericol de COVID-19. În Pensinsulă, numărul celor confirmați cu noul coronavirus este de 189.973, iar cel al morților a ajuns la 25.549, potrivit celor mai noi informații publicate azi, în jurul orei 13:30.

Citește și: Povestea răvăşitoare a unui antrenor de fotbal cunoscut: “După 8 zile de comă, am aflat că mama şi tata au murit de coronavirus”

Bianca Dobroiu, model în Italia, nu se vindecă de coronavirus: “Mi se spune că sunt studiu de caz”

În vârstă de 22 de ani, Bianca Dobroiu trăiește la Bologna și a aflat că a contractat SARS-CoV-2 în urmă cu aproape două luni. Pe 27 februarie, ea a avut primele simptome ale contaminării: febră mai mare de patruzeci de grade, tuse uscată, dureri musculare, dureri de cap și astfel a fost internată, la o zi după rezultatul primului test. Tânăra a fost externată pe 6 martie și i s-a spus să rămână izolată în locuința ei, deoarece cazurile non-grave de coronavirus nu erau tratate în spitale la acea vreme.

“Am fost internată șase zile, apoi m-au externat fiindcă febra scăzuse fără a mai trece peste 37-37,2 grade. De atunci, au continuat să-mi facă testele cu tampon, până acum cinci în total. Patru au ieșit negative și unul a ieșit în schimb neconcludent. Ultimul test l-am făcut pe 16 aprilie, următorul cred că va fi la sfârșitul acestei luni”, a povestit Bianca Dobroiu pentru jurnaliștii publicației Fanpage.

Află și: Fred the Godson a murit la 35 de ani din cauza unor complicaţii provocate de coronavirus. Ultimul mesaj scris de rapper pe Facebook

Având în vedere că, de 57 de zile, este pozitivă cu COVID-19 la toate testele, modelul de origine română e considerat cel mai straniu caz de infectare cu coronavirus din Italia.

“Unii spun că aș putea deveni un caz de studiu. La început credeam că mi se întâmplă doar mie, apoi am văzut că mai sunt și alte cazuri de carantină atât de lungă până când nu ies două teste negative. Când am descoperit că nu sunt singura în această situație m-am mai liniștit puțin, dar inițial, neștiind nimic, într-o zi m-am dus la Urgențe pentru o vizită de la A la Z. Rezultatele au confirmat că sunt perfect sănătoasă, deci e o chestie cu adevărat absurdă, nici măcar medicii nu reușesc s-o explice”, a mărturisit frumoasa româncă pentru Rotalianul.

Nu rata: Există o amenințare mult mai mare decât noul coronavirus? Un atac EMP ar putea provoca 295 de milioane de victime

Citește și: Tom Hanks și Rita Wilson au devenit imuni în fața noului coronavirus și au donat sânge pentru crearea unui vaccin împotriva COVID-19

Bianca Dobroiu se află acum acasă, unde stă cu mama ei

Săptămâna trecută, vedeta a făcut al șaselea test, iar rezultatul a fost tot pozitiv. Medicii italieni au declarat că, în ciuda acestor rezultate pozitive, pacienta are o stare de sănătate bună.

“Mă simt bine încă din 10-12 martie. În ultimul timp nu mai știu ce să fac. Mă antrenez puțin, citesc, mă uit la seriale, dar e o situație foarte dificilă. Asta și din cauză că locuiesc cu mama mea (n.r.: pentru care testul a ieșit negativ  și stau mereu închisă în cameră, singură. În momentul în care voi fi declarată vindecată în mod definitiv, primul lucru pe care-l voi face va fi o plimbare lungă”, a mai spus Bianca Dobroiu, conform sursei citată mai sus.