Bianca Drăgușanu, pe masa de operație! Își scoate silicoanele după 17 ani. MOTIVUL

Publicat: 30/01/2020 | 11:56

Bianca Drăgușanu este foarte atentă când vine vorba de imaginea ei și nu lasă nimic la voia întâmpării. Recent, blodina a observat că are un sân mai mare față de celălalt, motiv pentru care va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Pentru a fi sigură că nu există probleme, Bianca Drăgușanu a fost la medicul estetician. Acesta i-a spus că nu trebuie să-și facă probleme. Însă, de-a lungul timpului, s-a acumulat lichid mult, astfel că, în cele din urmă, blondina va fi operată și își va scoate silicoanele.

Citește și: N-ai fi zis! Câți lei costă această rochie roșie pe care o poartă Bianca Drăgușanu

În urma intervenției chirurgicale, se va afla și cauza de acumulare a lichidului. De precizat că Bianca Drăgușanu și-a pus respectivele silicoane în urmă cu 17 ani. De altfel, medicul i-a și pus în vedere faptul că implanturile nu pot fi ținute toată viața.

Bianca Drăgușanu, în cabinetul medicului estetician

La 37 de ani, Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele de la noi care au cele mai multe operații estetice. În plus, ea este adeseori criticată pentru cât de mult s-a transformat în urma vizitelor făcute în cabinetele medicilor esteticieni.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarații tranșante după ce s-a aflat că ar avea datorii de 140.000 de euro

În octombrie, fosta prezentatoare TV și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de doctorul care are grijă să-i îndeplinească dorințele. Conform mesajului trecut în dreptul pozei postată recent pe contul ei de Instagram, vedeta și-a mărit buzele.

“(…) #lips #sexy #bestdoctor #mydoctor (n.r.: #buze #sexy #celmaibundoctor #doctorulmeu)👄”, era mesajul scris de fosta soție a lui Victor Slav în dreptul imaginii în care poartă o rochie bleumarin cu buline albe, iar alături de ea este un cunoscut medic estetician.

Citește și...