Bianca Drăgușanu, prima declarație despre o posibilă împăcare cu Alex Bodi: ”Nu există pe planetă…”

Publicat: 08/01/2019 | 17:04

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate însă fanii lor așteaptă cu sufletul la gură ca cei doi să se împace. Fosta prezentatoare TV  a dat cărțile pe față și a spus totul despre o posibilă împăcare între ea și fostul iubit.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi erau de nedespărțit și nimeni nu se aștepta ca cei doi să ia o decizie radicală și să termine povestea lor de dragoste. S-au întâlnit, s-au văzut și s-au plăcut. Totul anunța o iubire furtunoasă și chiar așa a fost. Până la un moment dat. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE A SPUS BIANCA DRĂGUȘANU DESPRE SLAV, LA 6 LUNI DE LA DESPĂRȚIRE: “VICTOR FACE…“)

Bianca se pozează în continuare în ipostaze sexy, iar pe chipul ei nu se vede vreo urmă de tristețe. Fanii ei însă speră la o împăcare între ea și Alex Bodi.

„E bine că nu mai eşti cu Alex, meriţi ceva mai bun”, a scris o fană în dreptul unei fotografii publicate de Bianca. „Din punctul meu de vedere, a fost cel mai potrivit cuplu şi sincer, niciodată nu am văzut-o pe Bianca atât de fericită”, a spus o altă urmăritoare. „Adevărat, erau superbi amânoi, eu tot sper să se împace. Sunt sigură că ei tot se iubesc”, a intervenit o a treia fată în discuţie.

Bianca însă a vrut să clarifice situaţia și le-a răspuns fanilor: „Nu există pe planetă această varianta”.

Alex Bodi s-a împăcat cu mama copilului său

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a aruncat în brațele unei blonde, despre care s-a aflat ulterior că este nimeni alta decât fosta lui soție, Iulia. Cu această ocazie ies la iveală tot mai mult detalii din trecutul amoros al celor doi, dar și din trecutul tinerei cu care afaceristul are un copil. (VEZI ȘI: ACTUALA IUBITĂ A LUI ALEX BODI, PASIUNE PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU)

Conform unor surse, Alex Bodi și Iulia s-ar fi cunoscut în urmă cu cinci ani, la Mediaș. Cei doi au format un cuplu o perioadă de timp, după care și-au unit destinele. Surprinzător este ce a urmat după! Alex Bodi ar fi dus-o pe Iulia la Frankfurt, unde a început să lucreze ca… dansatoare la bară!

Citește și...