Bianca Drăgușanu, primele mărturisiri după ce poliția l-a acuzat pe Victor Slav că a fost prins drogat la volan

Autor: A. D.
Publicat: 26/05/2020 | 12:45
Bianca Drăgușanu, primele mărturisiri după ce poliția l-a acuzat pe Victor Slav că a fost prins drogat la volan

Bianca Drăgușanu a făcut lumină în cazul lui Victor Slav. Vedeta a vorbit despre incidentul în care fostul soț a fost prins la volan sub influența anumitor substanțe. Bianca a explicat ce s-a întâmplat în acele moment și care este adevărate variantă a poveștii.

Acum ceva timp, Victor Slav a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție pe Autostrada 3 București – Ploiești, aproape de intrarea în Capitală. Oamenii legii care efectuau, în acea seară, o razie pe alcool și droguri, i-au cerut acestuia să se supună controlului. În urma testelor a reieșit că Victor nu consumase băuturi alcoolice, dar se afla sub influența anumitor substanțe interzise. (CITEȘTE ȘI: CE FACE BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN TIMP CE ALEX BODI CONFIRMĂ RELAȚIA CU DARIA RADIONOVA. DOVADA CĂ BLONDINA NU SUFERĂ DUPĂ FOSTUL PARTENER)

Despre această poveste nu s-a mai auzit nimic, însă Bianca Drăgușanu a venit cu lămuriri. Invitată în platoul emisiunii „XNS” de la Antena 1 pentru a dezbate un caz asemănător, cel al Margheritei de la Clejani, Bianca a făcut o paralele între cele două situații.

Astfel, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că în cazul lui Victor, aparatul Drug Test a furnizat o eroare. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, FOTOGRAFIE INCENDIARĂ ȘI DECLARAȚIE TRANȘANTĂ: ”SUNT PREGĂTITĂ PENTRU TOATE…”)

„Victor a fost în aceeași problemă. A fost în presă, terfelit de toată lumea, că a consumat la volan substanțe interzise. Și-a luat avocat, a dat în judecată Poliția și s-a dovedit, după analize de sânge, făcute în ziua respectivă, că nu a consumat. Acum, se judecă cu organele respective care au dat comunicat și au făcut ce au făcut în presă”, a mărturisit Bianca.

Dacă în situația lui Victor, aparatul de testat a furnizat o eroare, rămâne de văzut dacă și în ceea ce o privește pe Margherita de la Clejani lucrurile stau la fel. Până la proba contrarie Cântăreața a fost acuzată că a produs un accident și că în timp ce era la volan se afla sub influența unor substanțe interzise.

Citește și...