Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut la următorul nivel al relației!?! Gestul făcut în public de milionar: “Te vreau pentru totdeauna”

Publicat: 11/10/2018 | 10:45

Petrec mult timp împreună, în care se descoperă unul pe celălalt, însă, deocamdată, niciunul dintre ei nu își asumă faptul c-ar forma un cuplu. În urmă cu câteva ore, Alex Bodi a transmis un mesaj subliminal… pentru Bianca Drăgușanu. Fanii celor doi s-au bucurat nespus când au văzut imaginea.

Citește și: E oficial! Adevărul gol-goluț despre relația lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut la următorul nivel al relației!?! Gestul făcut în public de milionar: “Te vreau pentru totdeauna”

Citește și: EXCLUSIV! Bianca Drăgușanu a semnat cu Antena 1! Producătorii mega-show-ului TV o vor plăti cu… UN SAC DE BANI!

Alex Bodi, noul bărbat care o face pe Bianca Drăgușanu fericită, a urcat pe o rețea de socializare o imagine pe care era scris alb pe negru mesajul: “Te vreau din septembrie pentru totdeauna”. Cei mai mulți dintre apropiații celor doi sunt convinși că postarea este, de fapt, o declarație de iubire pentru frumoasa blondă.

Citește și: Bianca Drăgușanu – ce înălțime și câte kilograme are, de fapt

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...