Bibliotecara Lavinia Dalea l-a cucerit pe Carla’s Dreams

Publicat: 23/10/2018 | 10:29
Bibliotecara Lavinia Dalea l-a cucerit pe Carla’s Dreams

Cei patru jurați, dar și publicul au parte de o mulțime de surprize și momente pline de umor în cadrul celei de-a noua ediție X Factor. Carla’s Dreams mărturisește cu această ocazie că a fost cucerit de una dintre concurente.

Lavinia Dalea are 34 de ani și vine din Reșița. Ea este bibliotecară și spune despre ea că scrie versuri de mică. Vine singură la X Factor, nu a vrut să știe prea multă lume de participarea ei la show. Lavinia a decis ca versurile scrise de ea să le pună pe un negativ de-al Deliei.

Sunteți prima bibiotecară la X Factor, e de apreciat curajul”, îi spune Ștefan Bănică, iar Carla’s Dreams declară că a fost foarte încântat de momentul ei:  ”Eu aproape m-am îndrăgostit. E o ființă foarte simpatică. Mi-a plăcut atitudinea”, dezvăluie juratul în culise.

Carla’s Dreams, înlocuit la masa juraților de la “X Factor”, după ce paparazzii CANCAN.RO l-au surprins fără mască

Ideea de a-și păcălii colegii de la “X Factor” i-a venit lui Carla’s Dreams după ce s-a întâlnit în culisele emisiunii cu un un concurent din Chișinău, Sergiu Bunescu. Acesta a venit costumat exact ca el. Juratul mascat de la emisiunea difuzată pe Antena 1 l-a trimis pe participant la masa juraților, pe scaunul de lângă Delia. În timp ce Ștefan Bănică Junior nu și-a dat nicio clipă seama că are alături o sosie de-ale lui Carla’s Dreams, Horia Brenciu a simțit imediat că nu este adevăratul artist și a reacționat imediat.

Citește și: Prima apariție publică a lui Carla’s Dreams, după ce paparazzii CANCAN.RO l-au surprins fără mască. A făcut duet unic cu un DJ din Chișinău

“Dacă tu crezi că eu pic în capcana ta, e ca și când eu nu-mi cunosc colegul. Eu îl știu pe ăsta după miros”, a spus Horia Brenciu imediat ce l-a văzut pe înlocuitorul lui Carla’s Dreams la “X Factor”.

Citește și: Carla’s Dreams, despre melodia pe care nu ar cânta-o niciodată: „Nu pot să o cânt, sună foarte simplu, dar este extrem de problematică!”

Citește și...