Biletul Zilei » 100% fotbal pentru profit!

Publicat: 29/07/2020 | 09:55
Biletul Zilei » 100% fotbal pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal. Vom paria pe meciuri din Danemarca, Turcia și Italia în încercarea de a face profit.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Turcia unde se dispută finala Cupei între Trabzonspor și Alanyaspor. E clar că Trabzon pleacă favorită și sunt toate șansele să se impună în cele 90 de minute regulamentare însă noi vom paria acoperit pe dubla „1X”.

Tot acoperit vom paria și în cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei care vine din Danemarca în finala play-off-ului pentru Europa League între Aarhus – Odense. Vom miza „1 cu handicap 0” iar în cazul în care gazdele nu se vor impune iar partida se va termina nedecis atunci selecția noastră va primi cota 1.

Închidem Biletul Zilei cu o selecție care vine din Serie A de la duelul programat între Sassuolo și Genoa. Spectacolul este garantat având în vedere că cele două au cele mai multe meciuri în care selecția „peste 2.5 goluri” a fost câștigătoare. În ultima confruntare directă disputată între cele două formații s-au înscris numai puțin de opt goluri. Nu ne complicăm și pariem fără risc pe schimbarea tabelei de marcaj de cel puțin două ori în meci.

Biletul Zilei
ora 20:30, Sassuolo – Genoa, peste 1.5 goluri- cota 1.17
ora 21:00, Aarhus – Odense, 1 cu handicap 1- cota 1.30
ora 21:30, Trabzon – Alanyaspor, 1X- cota 1.35
Cota totală: 2.05