Biletul Zilei » Fotbal pentru prima zi a săptămânii!

Publicat: 29/06/2020 | 10:45
Biletul Zilei » Fotbal pentru prima zi a săptămânii!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția în prima zi a acestei săptămâni. Vom miza pe dueluri din România, Anglia și Portugalia.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Deschidem Biletul Zilei cu două selecții care nu ar trebui să ne dea nicio emoție. În finala play-off-ului din League Two dintre Exeter și Northampton, pariem pe cel mult trei goluri în mci, iar la Maritimo – Benfica, meci din prima ligă portugheză vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Închidem Biletul Zilei cu duelul din play-off-ul Ligii 1. În epilogul rundei a V-a, Astra va primi la Giurgiu vizita FCSB. Victoria pe care Universitatea Craiova a obținut-o în „Gruia” cu CFR CLuj a relansat total luppta la titlu, iar cu o victorie la Giurgiu „roș-albaștrii” vor reintra la rândul lor în această luptă, urmând a se apropia la șase lungimi de ardeleni. Va fi o preisune teribilă pe elevii lui Vintilă care vor lua cu asalt poarta giurgiuvenilor urmând a lăsa spații generoase în defensivă de care Alibec & co ar putea profita din plin. Ne vom feri de clasicele pariuri de tipul 1, X, 2 și vom miza pe goluri.

Biletul Zilei
ora 20:00, Astra – FCSB- Peste 1.5 goluri- cota 1.36
ora 20:00, Maritimo – Benfica- Peste 1.5 goluri- cota 1.26
ora 21:30, Exeter – Northampton – Sub 3.5 goluri- cota 1.22
Cota totală: 2.09

Citește și...