Biletul Zilei » Pariem pe preliminariile EURO 2020!

Autor: Cristian P
Publicat: 16/11/2019 | 07:34

Biletul Zilei pe care vi-l propunem astăzi cuprinde două selecții din fotbal din preliminariile EURO 2020 cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge pe „Bakcell Arena” din  Baku unde Azerbaidjan va primi vizita reprezentativei Țara Galilor. Gazdele sunt ultimii în grupă cu un singur punct acumulat în timp ce galezii sunt pe locul 4 al grupei cu 8 puncte și cu șanse de calificare la turneul final al Campionatului European. Pentru a mai spera la acest obiectiv, galezii sunt condamnați să plece cu toate cele trei puncte de pe „Bakcell Arena” din Baku.

Pentru a doua și ultima selecție de pe Biletul Zilei vom merge pe „Teddy Stadium” unde Israel se va duela cu Polonia. Este un meci care promite spectacol și în care noi vom miza pe schimbarea tabelei de marcaj de cel puțin două ori.

Biletul Zilei                   
Israel- Polonia- Peste 1.5 goluri- cota 1.35
Azerbaidjan- Țara Galilor – „2”- cota 1.48 
Cota totală: 2.00

Dacă nu știți unde să mizați pe aceste variante sau ce agenție propune cotele cele mai atractive, vă invităm să consultați clasamentul Pariuri1x2.ro cu cele mai bune case de pariuri din România.

Citește și...