BLITZ

Publicat: 01/06/2007 | 00:00

Andreea Spataru s-a mutat singura

Coprezentatoarea matinalului de la National TV, Andreea Spataru, s-a mutat singura. Vedeta „Playboy” si-a luat toate lucrurile pe care le avea la iubitul ei, cunoscut drept Ion Boschet, dupa ce a pus punct relatiei de peste trei ani pe care a avut-o cu acesta. „M-am mutat singura intr-un apartament, insa mai stau si pe la parintii mei. Ii vizitez des pentru ca mama gateste mai bine decat mine”, ne-a declarat blonda. (U.M.V.)

Armand Assante, omagiu pentru Nemescu

Actorul american Armand Assante va fi prezent, azi, la Bucuresti, la premiera filmului „California Dreamin?” din respect pentru memoria regizorului Cristian Nemescu, decedat intr-un accident de masina. In pelicula premiata la Cannes, la sectiunea „Un certain regard”, Assante a jucat rolul unui ofiter american. Premiera va avea loc la ora 19.30 la Cinemapro, in prezenta actorilor Razvan Vasilescu, Maria Dinulescu, Alex Margineanu si Andi Vasluianu. (U.M.V.)

Nicoleta Voica s-a lasat de fumat

Colega de platou a Catincai Roman si a Anei Maria Prodan, la matinalul Ca-n Cana (Romantica TV), a luat o decizie pe care nici macar ea nu credea ca o va lua vreodata. Nicoleta Voica a anuntat in direct ca renunta la tigari, chiar de Ziua Mondiala Antifumat. Cantareata de muzica populara nu rata nicio pauza publicitara fara a trage un fum. (S.I.)

Citește și...