BMW vândut de ANAF la licitație pentru 500 de lei! Cu cât a fost dat un Lamborghini

Publicat: 05/04/2018 | 17:05

Un BMW a fost vândut de Fisc cu 500 de lei. Miercuri,  ANAF a scos la licitație mai multe autoturisme de lux pe care le-a confiscat în ultimii ani de la persoanele certate cu legea. Un BMW a fost vândut de Fisc la pentru doar 500 de lei.(CITEȘTE ȘI: BANCA ”REVENDICĂ” CEA MAI MARE MOȘTENIRE LĂSATĂ DE UN ROMÂN!)

În cursul zilei de miercuri, agenții ANAF au scos la licitație mai multe mașini de lux ce zăceau de ani buni în parcările instituției. Cea mai scumpă mașină ce a fost adjudecată la licitația organizată de ANAF a fost un Lamborghini fabricat în anul 2006 care îi aparținea omului de afaceri Harry Mironescu, acuzat și condamnat la închisoare pentru trafic de ovule. Bolidul de lux, care a zăcut timp de mai bine de doi ani într-o parcare a ANAF-lui, a fost vândută pentru suma de 57.000 de euro.(NU RATA, AICI: FIICA IONELEI PRODAN, DECLARAȚII EXCLUSIVE: “MEDICII NE-AU ANUNȚAT CĂ…”)

“Autoturismul a fost confiscat prin sentință judecătorească definitivă în anul 2014, proprietarul a refuzat să-l predea, ANAF l-a identificat în 2016, l-a luat din faţa casei şi urmează a fi evaluat şi valorificat”, a declarat Ioan Traian Cuc, seful biroului de presă de la DGFMB.

De altfel, surse din ANAF suțin că alte șase mașini c au fost vândute la licitația respectivă pentru suma de 3.000 de lei. Un BMW 318i a fost dat de ANAF pentru suma infimă de 500 de lei.(NU RATA, AICI: MAMA A DOI FRAȚI CARE ERAU ÎN MICROBUZUL MORȚII, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE)

 

Prețurile la care au fost evaluate mașinile înainte de licitație

 

BMW vândut de ANAF la licitație pentru 500 de lei!
BMW vândut de ANAF la licitație pentru 500 de lei!

 

 

 

Citește și...