Ultima oră! Fiica Ionelei Prodan, declarații exclusive: “Medicii ne-au anunțat că…”

Publicat: 05/04/2018 | 11:05

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, adevărul despre starea de sănătate a cunoscutei interprete de muzică populară Ionela Prodan. Anca, una dintre fiicele îndrăgitei artiste, a oferit detalii de ultimă oră. Medicii sunt optimiști că artista va fi externată și va reveni la viața cotidiană.

Ionela Prodan este, în continuare, internată în spitalul Elias din Capitală. Interpreta de muzică populară se află în stare gravă, dar luni a reușit să deschidă ochii și să vorbească cu fiicele ei. Anamaria Prodan stă lângă ea zi și noapte. În vârstă de 70 de ani, artista se confruntă cu afecțiuni puternice în zona inimii. Este, însă, o femeie puternică, iar medicii trag speranțe că își va reveni. (VEZI AICI: ELENA MERIȘOREANU A VIZITAT-O PE IONELA PRODAN!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Anca, una dintre fiicele Ionelei Prodan. Aceasta a oferit detalii de ultimă oră despre starea mamei sale. A precizat că artista nu a fost niciodată conectată la aparate și că este deranjată de faptul că foarte multe persoane, pe care nu le-a văzut niciodată în viața ei, își dau cu părerea despre șansele de supraviețuire pe care le are.

“Starea ei este mai bună. Medicii au reușit să o stabilizeze. Țin să precizez că niciodată nu a fost ținută în viață de aparate. A făcut o infecție, iarăși, la inimă, din cauza valvei pe care o are. Sora mea, Anamaria, doarme cu ea în spital. În fiecare noapte. În prima perioadă în care a stat la Elias, Ana nu s-a mișcat de lângă mama. Îi schimba singură perfuziile. Acum, de nouă zile, este la fel, lângă mama, secundă de secundă. Prea vorbesc toți idioții că este ținută în viață de aparate. (CITEȘTE ȘI: STAREA IONELEI PRODAN AR PUTEA EVOLUA ÎN BINE! )

Mă repet, niciodată nu a fost ținută în viață de respectivele mașini. Mama se enervează enorm când vede toate bazaconiile care apar despre ea. O deranjează că apar tot felul de oameni care, pentru câteva milioane de lei vechi, merg la televizor și pretind că sunt prietenii ei. Iar ea nu i-a văzut niciodată în viața ei. Medicii ne-au anunțat că are șanse să treacă și peste această cumpănă. Sper să-i dea Dumnezeu putere”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Anca, una dintre fiicele îndrăgitei cântărețe de muzică populară.

De dragul mamei sale, Anamaria ar fi renunțat la ”Gospodar fără pereche”

Starea critică în care se află îndrăgita artistă de muzică populară Ionela Prodan a determinat-o pe sexy-impresară să ia o decizie uluitoare. Anamaria Prodan ar fi renunțat la ”Gospodar fără pereche”, emisiunea de la PRO TV pe care o prezenta. Decizia este, însă, una temporară, întrucât, în acest moment, vedeta vrea să-și canalizeze atenția către mama sa, aflată pe patul de spital.

Anamaria a decis să nu mai acorde importanță altor lucruri în acest moment, ci să se concentreze doar pe situația medicală a mamei sale. “Anamaria este pur și simplu disperată. O iubește pe mama ei ca pe ochii din cap și nu mai știe ce să facă să îi mai aline suferințele îndrăgitei cântărețe de muzica populară”, au spus apropiați ai familiei Prodan. (NU RATA: BUCURIE URIAȘĂ ÎN FAMILIA ANAMARIEI PRODAN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...