Boala de care suferea Cristian Țopescu, iar familia a ținut-o ascunsă până acum

Publicat: 28/05/2018 | 16:18
Boala de care suferea Cristian Țopescu, iar familia a ținut-o ascunsă până acum

Moartea regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a întristat foarte multă lume, fiind un jurnalist extrem de apreciat și de iubit. Complicațiile provocate de diabet l-au răpus, însă aceasta nu era singura boală de care suferea. 

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la Spitalul Elias din București. Medicii au anunțat că a suferit un stop cardiorespirator și nu au mai putut să-l salveze. În vârstă de 81 de ani, celebrul comentator sportiv suferise o criză de diabet când a fost internat.

Iată că acum ies la iveală noi detalii despre antecedentele medicale ale acestuia.

Surse apropiate de familia lui Cristian Țopescu au declarat pentru wowbiz.ro că acesta suferea de mai mule afecțiuni, iar una dintre ele era extrem de gravă.

“Țopescu avea un diabet dezechilibrat, care i-a creat foarte multe probleme. Mereu se simțea rău din această cauză. Mai mult, se pare că suferea și de un început de Alzheimer, o boala degenerativă progresivă a creierului, și familiei chiar îi era teamă când el mergea singur pe stradă. A stat o săptămână în spital, a încercat să se lupte cu moartea, dar din păcate, nu a reușit să trăiască”, au dezvaluit persoane din preajma lui Cristian Topescu.

CE MESAJ A APĂRUT PE PAGINA DE FACEBOOK A CRISTINEI ȚOPESCU, DUPĂ CE TATĂL EI A MURIT

CAUZA MORȚII LUI CRISTIAN ȚOPESCU. DIAGNOSTICUL MEDICILOR DE LA ELIAS: ”STOP CARDIORESPIRATOR!”

RĂZVAN BURLEANU A AFLAT DE LA CANCAN DE MOARTEA LUI CRISTIAN ȚOPESCU! REACȚIA ȘEFULUI FRF

Citește și...