Ce mesaj a apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu, după ce tatăl ei a murit

Publicat: 15/05/2018 | 16:45
Ce mesaj a apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu, după ce tatăl ei a murit

Cristian Țopescu a murit marți, la Spitalul Elias din București, după o lungă suferință. Fiica lui, cunoscuta prezentatoare Cristina Țopescu, a stat la căpătâiul tatălui ei, sperând ca medicii să facă o minune. Ce mesaj a apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu, imediat după ce tatăl ei a murit.

Cristian Țopescu era internat la secția Terapie Intensivă a Spitalului Elias, din Capitală. Țopescu suderea de, între altele, de diabet. Marți, celebrul comentator sportiv a murit, iar cei dragi Cristinei au ținut să-i fie alături prin mesaje publice. Pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu au început să apară mesaje de susținere pentru crainică și familia ei.

STRIGĂTUL DISPERAT AL FETEI LUI CRISTIAN ȚOPESCU: ”TICU, LUPTĂ, NU TE LĂSA!” ZIARISTUL ESTE ÎN STARE GRAVĂ

Mesajul apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu

”Cuvintele sunt goale, Cristina, mai ales la dispariția unui om atât de deosebit. Dumnezeu sa ii primeasca sufletul, sa ii ierte păcatele și sa ii dea liniștea veșnică!”, a fost primul mesaj apărut pe pagina de Faceook a Cristinei Țopescu.

Cristian Țopescu este un comentator sportiv și politician român. Este tatăl prezentatoarei de televiziune Cristina Țopescu.  În urma unui decret semnat de către fostul președinte al României, Traian Băsescu, din 25 octombrie 2007, colonelul în retragere Cristian Țopescu a fost înaintat la gradul de general de brigadă (cu o stea).

În urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008, el a fost ales senator de București din partea Partidului Național Liberal, alături de Crin Antonescu.

Citește mai multe despre BIOGRAFIA LUI CRISTIAN ȚOPESCU.

Citește și...