Boala i-a recidivat! Celebrul cântăreț din anii ‘90, internat într-o clinică din Germania

Publicat: 13/04/2019 | 22:20
Clipe grele pentru unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică rock din România, fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) După ce, în urmă cu aproximativ patru ani, a luptat cu un cancer la creier, pe care – cu ajutorul doctorilor, dar și al prietenilor care l-au susținut – l-a învins, acum vedeta are din nou probleme (VEZI ȘI: LEO IORGA ARE NEVOIE DE AJUTOR).
 „Din nenorocire, cancerul a recidivat, dar de data aceasta la nivelul plămânului. Din păcate, în urma unei alte operații, de mai mulți ani, artistul a rămas cu un singur plămân. Astfel că starea lui Leo Iorga  este destul de critică. Cu toate acestea, cântărețul este un luptător și nu și-a pierdut speranța și nici entuziasmul”, au dezvăluit surse din anturajul vedetei pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

„Face un tratament de stabilizare a bolii”

Leo Iorga, la tratament, în Germania
Leo Iorga se află acum în Germania, la Hamburg, unde face un tratament, la o clinică foarte bună de acolo. „Face un tratament de stabilizare a bolii, de oprire a evoluției. Este însă foarte optimist și speră că, și de data asta, va reuși să câștige lupta cu boala”, au mai spus sursele citate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.
Artistul a scris, recent, pe Facebook: „Here I go again… Din nou la Hamburg, la tratament. M-au trimis acasă pentru două săptămani, să-mi revin… Tura trecută am stat o lună. Vă îmbrățișez prieteni, cu drag și dor!”

Artistul și-a întrerupt turneele

Leo Iorga, la ultimul concert, care a avut loc la Berăria H
Ultimul concert susținut de Leo Iorga a fost în decembrie la Berăria H. Ulterior, artistul și-a întrerupt toate turneele, nemaiputând să fie apt fizic pentru a performa pe scenă. Pe plan personal, cântărețul s-a întors, de aproximativ trei ani la soția sa, Paula, după o relație cu fosta sa impresară, Florența Marin, care se ocupa de angajamentele sale de aproximativ patru ani. (NU RATA: GIGI BECALI ȘI-A DESCHIS SPITAL PRIVAT: ”SE OCUPĂ DE BOLNAVII DE CANCER. TOTUL ESTE GRATIS!”)
Pe atunci, artistul pusese bazele unui nou brand care prinsese foarte bine la public, „trupa Pact”. La care însă a renunțat ulterior, în ciuda faptului că brandul „Pact” era înregistrat pe numele său. (R.T.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...