Bobiță și Dorel din Las Fierbinți schimbă mașinile ca pe cămăși! Și-au luat ”tancuri”…

Publicat: 29/03/2019 | 22:51

“Dorel” și “Bobiță” sunt ”frați” și în afara serialului care i-a făcut celebri. (10 motive sa alegi videochat) După filmările pentru „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete și Mihai Rait se întâlnesc adesea pentru a sta de vorbă. Și a rezolva anumite chestiuni personale. Ambii schimbă mașinile ca pe cămăși, iar, recent, și-au luat ”tancuri” la care oamenii de rând pot doar visa. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

”Dorel” și ”Bobiță” din “Las Fierbinți” sunt adevărați camarazi nu doar pe platourile de filmare, ci și în afara “terenului”. Au demonstrat-o, recent, cu vârf și îndesat. După ce și-au terminat treaba în culise, cei doi îndrăgiți actori au “dispărut” din zonă cu ajutorul unui Ford Mustang care aparține lui Mihai Bobonete și care, în prezent, valoarează cel mult 20.000 de euro. S-au dus direct spre o școală din Capitală, de unde ”Bobiță” și-a “preluat” fiul.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

(VEZI ȘI: ”ARDILES” DIN LAS FIERBINȚI A FĂCUT O CRIZĂ DE NERVI ÎNTR-UN MAGAZIN)

Porsche Cayenne, Ford Mustang… Adevărate “tancuri”!

Ce a atras atenția a fost faptul că Mihai Bobonete și-a personalizat mașina, din toate punctele de vedere. Care, din culoarea roșu, a ajuns, acum, în alb și albastru. Culorile Universității Craiova, formație pe care actorul o susține încă din copilărie. În plus, pe lunetă, tronează un fular cu însemnele “Campioanei unei Mari Iubiri”. De altfel, ”Bobiță” a transmis că va dona autoturismul în cazul în care formația de suflet ar urma să fie campioană în Liga 1 la finalul acestui sezon.

(VEZI ȘI: CUM ÎȘI PUNEA DOREL DIN „LAS FIERBINȚI” „LA TREABĂ” SOȚIA ÎNSĂRCINATĂ)

Dar să revenim la subiect. Imediat după ce și-a luat fiul de la școală, Mihai Bobonete l-a “abandonat” pe Mihai Rait în zona unde locuiește. ”Dorel” s-a urcat, ulterior, într-un Porsche Cayenne, acum cu o cotă de piață de cel mult 10.000 de euro. “Tanc” pe care l-a mutat din locul unde era parcat. Cert este că actorii nu au nicio problemă atunci când vine vorba să-și schimbe mașinile.

Ford Mustang-ul lui “Bobiță” și Porsche Cayenne-ul lui “Dorel”, în fapt ultimele lor achiziții, sunt foarte greu de întreținut și șoferii evită, de regulă, să le cumpere. Au motoare care consumă foarte mult, impozitul este mare și este dificil să rulezi astfel de mașini pe drumurile din România. În plus, bolidul lui Mihai Rait este și foarte vechi. Cei doi actori nu au ținut, însă, cont de aceste aspecte, așa cum se poate observa, clar, din imaginile realizate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

“Las Fierbinți”, un serial de top!

Serialul “Las Fierbinți” a debutat pe micile ecrane pe 1 martie 2012 şi a ajuns deja la cel de-al 15-lea sezon. A avut, de-a lungul difuzărilor, cele mai mari audienţe, fiind urmărit în medie de două milioane de telespectatori. În serial au fost invitate, de-a lungul anilor, nume mari în roluri speciale, precum Stela Popescu, Maia Morgestern sau Horaţiu Mălăele. “Dorel” și “Bobiță” sunt doar doi dintre “greii” care fac, săptămânal, spectacol în serial.

(CITEȘTE ȘI: “FIRICEL” DIN “LAS FIERBINŢI”, PROBLEME CU LEGEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...