Bombă în cazul crimelor din Caracal! Gheorghe Dincă a recunoscut a patra victimă. Incredibil cine este

Publicat: 17/08/2019 | 20:00
Bombă în cazul crimelor din Caracal! Gheorghe Dincă a recunoscut a patra victimă. Incredibil cine este

După ce, acum câteva zile, o femeie de 49 de ani a depus plângere împotriva lui Gheorghe Dincă – ”Monstrul din Caracal” -,susținând că acesta a violat-o în ziua în care a mers la el acasă pentru a-l ajuta la treburile gospodărești, o nouă informație-bombă apare în mass-media. 

Gheorghe Dincă a mai recunoscut un viol! Este știrea momentului, iar anchetatorii încearcă să afle toate circumstanțele în care s-ar fi produs respectiva agresiune. Conform postului de televiziune România TV, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut, în fața celor care îl anchetează, că a mai violat o femeie. Ar fi cea de-a patra, acum, după ce Dincă a pus că le-a violat pe Luiza Melencu, Alexandra Măceșanu și pe femeia de 49 de ani care a depus plângere împotriva lui.

Bineînțeles, ancheta fiind în plină desfășurare, nu sunt cunoscute, încă, și alte informații referitoare la cel de-al patrule viol pe care Dincă și-l asumă.

”Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie”

Alexandru Cumpănașu dorește ca expertiza rămășițelor umane descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă să fie analizate și în străinătate, cu atât mai mult cu cât, până în prezent, există doar o declarație ”soft” despre ceea ce s-a întâmplat în ”Casa Groazei” din Caracal.

„Din punctul meu de vedere nu există altă variantă că acest copil trăiește. Dacă rezultatele din străinătate vor arăta că există ADN acolo, nu o să spun că nu  e adevărat. Părinților nu le pot cere lucrul acesta, nici eu nu cred că mă voi putea împăca știind toate nenorocirile care vor ieși la iveală din investigația Secției Speciale de la Parchetul General. În prezent avem o declarație extrem de light, de soft despre ceea ce s-a întâmplat acolo. Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie. Această luptă va fi până la final”, declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Citește și...