Bombă în showbiz! Cu cine s-a cuplat Victor Slav. Primele imagini

Publicat: 09/06/2019 | 13:15

Viața sentimentală a lui Victor Slav rămâne un subiect de actualitate, fanii săi și toți apropiații ”cuplându-l” cu diferite frumuseți, la diferite intervale de timp. Totuși, informațiile circulă cu rapiditate, iar Victor Slav, în ultimă instanță, are dreptul să iubească și să fie, la rândul său, iubit.

O altă făptură gingașă – ”ochi alunecoși, inimă zburldalnică”, vorba aceea – a apărut la ”orizont” în viața lui Victor Slav. Surse spynews.ro spun că o cheamă Roxana, are o ocupație ”respectabilă” și, firește, este foarte frumoasă. Atât de frumoasă încât Victor Slav a căzut în mrejele ei. În consecință, vedeta a invitat-o pe Roxana într-o călătorie în Israel, iar aceasta a acceptat imediat.

Victor Slav, o nouă relație

Citește și: RALUCA BOMBARDIERA A FĂCUT PUBLIC MOTIVUL DESPĂRȚIRII DE VICTOR SLAV: “MI SE PARE MIZERABIL SĂ…” ARE LEGĂTURĂ CU BIANCA DRĂGUȘANU

Victor Slav: ”Ești fosta mea nevastă…”

Dezvăluirea incendiară făcută de Victor Slav a fost făcută în timpul roast-ului pe care acesta l-a făcut când Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii “Vulturii de noapte”. Desigur, așa cum era de așteptat… și, totodată ca să crească suspansul, prezentatorul TV a împărtășit amănuntul despre experiențele intime cu fosta soție la finalul glumelor delicate.“În următorul moment, o să ne spunem pe rând ce avem pe suflet. O să încep eu să spun ce am pe suflet. Bianca o să fie în centrul antenției în acest joc”, a afirmat Victor Slav. Bianca Drăgușanu a reacționat imediat: “Extraordinar! Nu mă așteptam la asta, nu mă așteptam deloc”.

Citește și: Victor Slav a spus adevărul despre pensia alimentară cerută de Bianca Drăgușanu la TV

Ulterior, moderatorul de la Kanal D i-a întins mâna ca să o conducă spre fotoliul roșu din platou: “Te rog frumos, Bianca, să te ridici în picioare și să mergi cu mine la fotoliu”. După ce s-a așezat la locul special amenajat în platoul de televiziune, Victor Slav și-a început roast-ul: “Bianca, mi-ai reproșat că nu îți fac suficiente complimente. Îți spun acum: ești frumoasă, ești înaltă, ești slabă, ești mama perfectă. Dar cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”. Când a auzit ultima parte, Bianca Drăgușanu a avut o grimasă care exprima dezgustul.

Citește și...