Bombă în showbiz. Filmări explicite cu soţia şi amanta lui Kamara!

Publicat: 12/02/2018 | 17:58

După ce soţia lui Kamara, Oana, a avut o confruntare în direct cu amanta artistului, Mădălina, iar scandalul a început ulterior între cântăreţ şi Oana, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, dezvăluie informaţii-bombă. Soţia artistului, Oana, apare în filmări explicite, care circulă pe piaţă, dar pe care nu le vom difuza având în vedere faptul că sunt interzise minorilor. Filmările o arată pe Oana topless, în faţa unui calculator, atingându-şi zonele intime. (VEZI ŞI: Confruntare între soţia şi amanta lui Kamara! "Azi poţi fi, mâine poţi să nu mai fii!". Kamara a plâns în direct!)

Totodată, surse bine informate susţin că nici amanta lui Kamara, Mădălina, nu ar fi străină de astfel de filmări, având legături cu industria de divertisment pentru adulţi. Informaţiile sunt cutremurătoare, având în vedere scandalul care a izbucnit între soţia lui Kamara, pe de o parte, şi artistul şi amanta acestuia, Mădălina, de cealaltă parte.

Kamara şi propunerea de sex în trei făcută soţiei

În timpul confruntării cu Mădălina, Oana a vorbit despre o propunere de sex în trei pe care Kamara i-a făcut-o. L-am înşelat pe Kamara în seara respectivă, pentru că m-a împins el. Mi-a dat trei variante, să facem sex în trei, să fac sex cu bărbatul respectiv şi să vin acasă, să fac sex cu el şi să ne despărţim. Tu ce ai fi ales? Sunt demnă, crede-mă. De ce crezi că sunt încă soţia lui? El a continuat să spere că ne vom împăca. Asta s-a întâmplat în vară”, mărturisea Oana la WowBiz. „Da, m-am întâlnit cu un bărbat, dar şi el a avut şi alte motivaţii. Nu pleca pentru job. Se ducea pur şi simplu să petreacă timp cu băieţii, lucruri absolut normale, cum mi-ar fi plăcut şi mie în ăştia trei ani, în care am stat cu Leon. Tu nu ştii că dacă el are ceva de făcut şi eu la fel, în acelaşi timp, ce trebuie să facă el e mult mai important. Eu, dacă aveam o programare, trebuia să o anulez”, mai spunea Oana.

Ulterior, Kamara a abordat şi el acest subiect, al propunerii de sex în trei pe care i-a făcut-o soţiei, susţinând că a vrut să-l sperie pe bărbatul de care era atrasă soţia lui.

„Nu aş fi venit niciodată dacă ea nu ar fi făcut acele afirmaţii. M-a deranjat că l-a expus pe copilul nostru. Noi am discutat: «Vorbesc cu un bărbat» mi-a spus. «Ăla din Franţa?» Unde-i pasiunea? Eu am pasiune, tu ai pasiune, dar nu o transmiţi. (…) Normal că nu mai ai pasiune, că ţi-o dai cu ceilalţi. (…) Am explodat, fiind pe drum de la Galaţi spre Focşani. N-am mai rezistat şi le-am spus părinţilor ei situaţia. «Având în vedere că părinţii mei au murit, vă consider părinţii mei», le-am spus. Le-am zis despre acest bărbat, mi-au spus că se vor ocupa, nu s-a întâmplat nimic. 

Mi-a spus că e doar un prieten (n.r.- bărbatul respectiv). Că îi stimulează ei pasiunea. Eu nu aş fi denigrat-o cu nimic. Am vorbit şi cu omul: «Ce ai cu soţia mea, ai trei copii». Că «n-am nimic, vreau să mă văd cu ea diseară». «Omule, vezi-ţi de familia ta». Într-o seară voia să se întâlnească cu bărbatul respectiv. I-am zis: «Oana, dacă ieşi pe uşă…». În seara respectivă aveam filmare, i-am zis «Stai până la 23 şi vino». Ea: «Mai stau că îmi place discuţia». Ca pe urmă să îmi dea mesaj: «Mă simt atrasă de el». Moment în care l-am luat pe Leon şi m-am dus acolo. Îi dădusem lăpticul. Era 23:45. Intru acolo. «Te simţi atrasă de el? Sunt aici, sunt cu Leon, te simţi atrasă de el?». I-am zis lui: «Uite tabloul, ea e căsătorită, are un copil, vrei să fii şi tatăl lui?» El: «Nu vreau nicio responsabilitate». I-am spus: «Omule, ea are un copil. E sensibilă, ai îndemnat-o la libertinaj sexual», că îi zicea că nu trebuie să ai un singur partener.

Nu poţi să spui că vrei să te culci cu el, el zice că vrea să se culce cu tine şi tu să spui că e doar o prietenie. Atunci i-am spus zâmbind: «Ai trei variante. Hai să luăm o cameră pentru Leon şi noi trei să stăm într-o cameră. Că vă văd libertini». Ideea mea a fost să-l sperii pe om. L-am luat pe Leon în braţe. Şi zic hai, să-i mai dau a patra variantă: vorbeşte cu cine vrei tu şi vino acasă. «Ea: mă duc la sora mea». Era 4 dimineaţa. E penibil şi ruşinos dacă îi ceri soţiei să nu te înşele. A rămas cu acel bărbat şi s-a întors la 7 dimineaţa, între timp băuse vreo 5 mojito”, a povestit Kamara la WowBiz.

În replică, Oana a susţinut că şi Kamara a înşelat-o. „Nu ştiu cine sunt. Trebuie să mă descriu? Nu, el cred că m-a cunoscut cum eram, dar cred că a vrut să mă schimbe, pentru că nu-i conveneau anumite aspecte. Voia să schimbe faptul că sunt mai liberă în gândire. Eu cred că după ce zici tu, am desfăcut picioarele, cred că şi tu ai venit într-o dimineaţă şi mi-ai povestit ce ai făcut. Dacă tu ţipi, nu înseamnă că ai dreptate. Ştii bine că s-a întâmplat după ce mi-ai spus că te-ai culcat cu o altă femeie. A spus că am minţit despre diagnosticul lui Leon. Tu ai spus că eu am minţit, că eu îl folosesc pe Leon, eu vreau să lămuresc acest subiect. Tu nu eşti conectat la realitatea fiului tău. Da, te-am înşelat, pentru că relaţia era încheiată”, a spus Oana în aceeaşi emisiune. (VEZI ŞI: Kamara a rupt tăcerea după ce a venit cu amanta la TV! Motivul pentru care s-a despărţit de soţia lui: “Am realizat un profil fals, cu pozele unui tânăr din Rusia“)

Kamara: „Oana, ai deschis Cutia Pandorei!”

În timpul scandalului din direct, Kamara i-a spus, la un moment dat soţiei sale, Oana, că a deschis „Cutia Pandorei”. „Ce show începe acum, o să înceapă mare show! Oana, ai deschis Cutia Pandorei! Să nu uiţi toată viaţa ta! Ştii că ai fost batjocorită de toţi proştii cu care te-ai văzut! Asta ai vrut? Să vadă Leon (n.r.- copilul lor)? Nu cred că ai făcut asta… O să mergi cu capul plecat jos acum. Cum poţi să minţi şi să ai impresia că eu o să tac? M-ai umilit în anii ăştia şi eu am tăcut de dragul lui Leon. Tu nu ai inimă, Oana!”, i-a transmis Kamara încă soţiei lui. Să se fi referit Kamara tocmai la aceste filmuleţe atunci când vorbea de trecutul soţiei sale?! Este foarte interesant să vedem ce imagini vor apărea atât cu Oana, soţia lui Kamara, cât şi cu Mădălina, amanta artistului. De asemenea, este foarte interesant cum va evolua situaţia şi ce dezvăluiri vor mai face atât Kamara, cât şi soţia lui. Vă vom ţine la curent!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...