Bombele sexy din ”Ferma”, Ioana Filimon și Otilia Bilionera, au ajuns la duel! Care dintre ele a fost eliminată

Publicat: 15/03/2019 | 11:34
Bombele sexy din ”Ferma”, Ioana Filimon și Otilia Bilionera, au ajuns la duel! Care dintre ele a fost eliminată

Cel mai sexy duel de la ”Ferma” a avut un final neașteptat. Ioana Filimon și Otilia Bilionera s-au confruntat imediat după ce toți concurenții emisiunii au sărbătorit-o pe Brigitte Năstase de ziua ei.

Însă după petrecere, tensiunea își face iar loc deoarece Ioana Filimon și Brigitte Năstase au intrat la duel. Otilia a fost foarte emoționată de-a lungul zilei, dar a dat tot ce a avut mai bun.

(Citește și RALUCA PODEA DĂ DE PĂMÂNT CU FOSTUL IUBIT, FLORIN PASTRAMĂ, AFLAT LA „FERMA” )

Merg la duel încrezătoare, nu vreau să-i dezamăgesc pe colegi. M-am gândit deja pe cine să las fermier în fermă”, a declarat Otilia înainte de duel.

Am emoții, dar sunt emoții constructive, dar cred ca vor fi foarte bune pentru mine. Las fermier pe o persoană care a crezut în mine”, a adăugat Ioana Filimon.

La început, cele două concurente care au ajuns la duel au fost nevoite să treacă prin noroi pentru a aduna niște cartofi. Ioana Filimon a câștigat detașat această proba, prima rundă. La a doua probă, cele două dueliste au fost nevoite să stea pe o bârnă și să se lovească cu perne, iar în final, Ioana Filimon a câștigat și cea de-a doua probă, iar în final, ea a câștigat duelul.

Însă, spre norocul celor două concurente, nu a existat o eliminare.

Citește și...