Bossul de la Rosal și “jumătatea” lui au apărut la LOFT cu un Ferrari țiplă și…

Publicat: 05/09/2020 | 23:26

Bogdan Niculescu, nimeni altul decât mâna dreaptă a lui Silviu Prigoană, fondatorul Rosal, deține mai multe mașini de top. Așa că, în ultimele zile ale verii a scos din garaj un Ferrari țiplă, care ardea de nerăbdare să arate ce poate. Fix în față la Loft Mamaia a parcat boss-ul de la Rosal care se lăuda recent, la o masă a milionarilor, că zboară la Toscana cu avion privat. Iar din bijuteria de mare putere a coborât alături de soția lui, pe care avea s-o ”danseze” drăgăstos în club. CANCAN.RO are imaginile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: LOGODNICUL SIMONEI HALEP N-ARE ODIHNĂ NICI ÎN PANDEMIE. LA VOLANUL BENTLEY-ULUI BENTAYGA DE UN SFERT DE MILION €, ÎȘI “INSPECTEAZĂ” ZILNIC AFACEREA CU…)

Se întâmplase de curând, la o masă în jurul căreia se adunaseră mai mulți milionari în euro din România. Și printre ei, Bogdan Niculescu, șeful de la Rosal. Potrivit surselor noastre, avea să se laude acolo că, alături de soție, are privilegiul de a zbura în Toscana (Italia) cu avion privat, pe care îl închiriază direct de la El Feki Tarek, nimeni altul decât boss-ul de la Toyo Motor Center.

Bogdan Niculescu și soția lui au ajuns la Loft cu un Ferrari

Și-a dansat soția la sentiment și a sărutat-o

Bogdan Niculescu s-a deconectat de la viața agitată din Capitală, în urmă cu doar câteva zile, când și-a luat soția de mână, Ferrari-ul din garajul unde se mai află și un Bentley Bentayga de 300.000 de euro, și înspre Loft a călcat pedala. Nu e de mirare că a ajuns repejor, la fel cum a și coborât, dându-le girul pentru bijuteria de bolid parcagiilor autorizați. Bogdan și consoarta au pășit pragul clubului și s-au instalat la masă. Ea avea să se ridice mai devreme și să „inspecteze” locul. El a mai rămas, un pic, la masă, citind ceva de pe telefon, apoi, butonându-l. Semn că, totuși, munca nu-i dă chiar libertate totală. Dar după câteva minute, a încheiat afacerile de pe mobil și direct către soția lui s-a dus. A luat-o la dans. Tandru. S-a lipit de ea, ba a și sărutat-o, la un moment dat.

A fost, clar, o seară de vis pentru cei doi, care, pe lângă aparițiile pe ringul de dans, au stat la un suc și au depănat, probabil, amintiri… Înainte de miezul nopții, Bogdan Niculescu și aleasa inimii sale aveau să urce în Ferrari și să revină acasă.

Bogdan Niculescu a dansat tandru cu soția lui, pe care apoi a sărutat-o

A făcut spectacol și cu Bentayga, dar și la păcănele

Istoria se scria în urmă cu mai mulți ani, atunci când Bogdan Niculescu își scotea prin oraș bolidul de aproximativ 300.000 de euro. Directorul de la Rosal tocmai își achiziționase ultimul model apărut pe piaţă, un Bentley Bentayga, varianta SUV. Mâna dreaptă a lui Prigoană avea să mai adauge la colecția lui, fiind un împătimit al cailor putere, câteva bijuterii.

(NU RATA: UITE-L PE GIGI BECALI CUM SUPERVIZEAZĂ VACILE PE MIRIȘTE DIN BENTLEY-UL DE 250.000 €, DEȘI ARE CIOBAN)

Și parcă pentru a demonstra că norocul este ”fratele” lui, a intrat într-o sală de păcănele, unde doar de zece minute a avut nevoie pentru a lovi: aproximativ 15.000 de lei a scos din aparat, s-a ridicat și a părăsit locația. A fost, așa, o scurtă demonstrație cu bani puțini!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.