„Fabulosul Costeluș” s-a combinat cu bunăciunea care l-a abandonat pe celebrul milionar englez pentru “Sexy-Mecanic” și…

Autor: C. C.
Publicat: 20/05/2020 | 23:25

Moștenitorul averii de 250 de milioane de euro nu a stat cu mâinile în sân după “divorț”! La scurt timp după ce a ieșit din ”izolare”, ”Fabulosul Costeluș” s-a apropiat de o celebră fată de oraș care, în trecut, a fost implicată într-un triunghi amoros de răsunet. Bunăciunea care pare să-l fi cucerit pe Cășuneanu Jr. l-a abandonat pe un renumit milionar englez pentru ”Sexy-Mecanicul” Daniel „Maff”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini unice. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile despre noua relație a ”Fabulosului Costeluș”, cum este cunoscut fiul cel mare al omului de afaceri Costel Cășuneanu. (NU RATA: CUM A FĂCUT COSTELUȘ CĂȘUNEANU 700.000 € DINTR-UN FOC. ARE LEGĂTURĂ CU SUPER-MAȘINA LUI, UN BUGATTI CHIRON CA UN OZN)

Imaginile care vorbesc de la sine

Din câte se pare, “Fabulosul Costeluș” nu a stat cu mâinile în sân după “divorț”. La scurt timp după ce a pus capăt relației cu cea alături de care a trăit mai bine de 12 ani și care i-a dăruit o minunată fetiță, tânărul s-a anturat cu o renumită fată de oraș… nimeni alta decât Ana Maria Foloştină. Tânara care, în urmă cu aproximativ trei ani, l-ar fi ”tradus” pe milionarul englez de origine italiană Jerome Zodo, cu Daniel „Maff”, supranumit ”Sexy Mecanicul”.

Cu toate că “Fabulosul Costeluș” și Ana Maria Foloştină evită să se afișeze împreună, din imaginile care au ajuns în posesia D.A.S, se poate observa destul de clar că cei doi par să fie extrem de apropiați. Conform surselor noastre, weekendul trecut, Cășuneanu Jr și sexoasa Ana Maria Foloştină au participat la o chermeză restrânsă alături de alți prieteni, acolo unde s-au și filmat împreună. (CITEȘTE ȘI: A DIVORȚAT ÎN SECRET CELEBRUL MOȘTENITOR ROMÂN AL UNEI AVERI DE 250 MIL. €?!)

“Fabulosul Costeluș” s-a apropiat de o renumită fată de oraș

Ana Maria Foloştină, mega-controversă sentimentală!

În urmă cu aproximativ trei ani, site-ul nr.1 din România a prezentat pe larg amănunte fabuloase despre mega-telenovela în care au fost implicate personajele arhi-cunoscute printre oamenii cu bani, pe axa Londra-Bucureşti. La vremea respectivă, Ana Maria Foloştină i-ar fi „furat” minţile unui milionar englez de origine italiană, pe nume Jerome Zodo, care nu se zgârceşte când e vorba de cadouri de calibrul unui Bentley Bentayga, dar la scurt timp ar fi fost prinsă pe picior greșit cu Daniel „Maff” Maftei, supranumit „Sexy Mecanicul”, fiindcă este proprietarul unui atelier de service şi tunning auto, dar şi pentru că ar avea succes la femeile… altora! (DETALII AICI)

”Este amantul ei de un an! Am aflat totul în timpul unei vacanţe în Dubai, în urmă cu vreo opt luni de zile. I-am găsit mesajele din partea lui, mi-a mărturisit că a fost doar o aventură pentru ea. I-am spus că este oricând liberă să plece, suntem doar logodiţi, nu avem copii şi eu nu vreau să o ţin cu forţa lângă mine.

M-a rugat să o iert, să o primesc înapoi, iar eu am făcut-o, dar relaţia lor nu s-a oprit aici! Însă ea a început să mă roage să o iert, să o primesc înapoi, că mă iubeşte doar pe mine, aşa că am trecut cu vederea. Dar nu am mai avut din acea clipă încredere în ea, de fiecare dată când pleca în România mă gândeam dacă se mai vede iar cu cineva şi am avut dreptate”, mărturisea Jerome Zodo, în urmă cu ceva timp, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ana Maria Foloştină, tânăra care l-a tradus pe Jerome Zodo cu Daniel „Maff” Maftei, poreclit ”Sexy Mecanicul”.

”Divorțul” care a cutremurat lumea bună!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după aproximativ 12 ani de relație, ”Fabulosul Costeluș” s-ar fi despărțit de iubita lui, Ana Maria Popa. Din câte se pare, în ultima vreme, relația dintre cei doi s-a cam răcit, iar, în consecință, celebrul moștenitor român al unei averi de 250 de milioane de euro ar fi decis să ”divorțeze”.

Conform surselor noastre, Costeluș Cășuneanu, fiul cel mare al ”Regelui asfaltului”, ar fi decis ca despărțirea să se desfășoare în cea mai mare discreție și, evident, într-un mod amiabil. Pentru că relația lor n-ar mai fost așa cum trebuie, cei doi ar fi hotărât să meargă pe drumuri separate, dar ar fi păstrat legătura și se pare că se implică în mod egal în creșterea și educația micuței lor, Maria Timeea.

Costeluș Cășuneanu alături de Ana Maria Foloştină

”Fabulosul Costeluș” are colecție de bolizi

Costeluș Cășuneanu, fiul cel mare al mega-afaceristului Cășuneanu, a adus primul Bugatti în România în urmă cu mai bine de zece ani. Costeluș a plătit aproximativ 1,5 milioane de euro pe un Bugatti Veyron, considerată cea mai scumpă mașină din lume, la acea vreme. Și a adăugat-o colecției impresionante de mașini de lux – care cuprinde un Lamborghini Murcielago alb, un Mercedes SL55 AMG, un Porsche Cayenne Turbo și un Hummer H2 – a cărei valoare totală se ridica la un milion de euro. (VEZI AICI: EI SUNT MAHĂRII GOSPODARI! CUM ARATĂ “MOŞIILE” BOGĂTAŞILOR DIN ROMÂNIA)

Între timp, Costeluș Cășuneanu a mai ”lucrat” la colecție, iar acum în garajul său stau piese la fel de prețioase, pentru că tânărul este un mare pasionat al cailor putere.

Îndrăgostit de cursele de mașini

Este cunoscut faptul că fiul ”Regelui asfaltului” este un mare pasionat de mașini și, implicit, de cursele pe patru roți. De altfel, sunt ani buni de când Costeluș participă la fel de fel de concursuri, și nu numai în România. Pe primul avea să-l câștige în urmă cu un an, atunci când a avut parte și de un moment tensionat. S-a întâmplat la Campionatul Național de Super Rally, de la Târgu Mureș.

Costel Cășuneanu Jr. a pierdut controlul mașinii și a făcut accident. A lovit unul dintre garduri, care a ricoșat într-un spectator al cursei și l-a pus la pământ. Medicii au intervenit repede, iar omul avea să scape doar cu o zdravănă sperietură. În timp ce Costeluș se clasa pe primul loc la general, celebrul Mihai Leu avea să urce pe treapta a doua a podiumului. (NU RATA: COSTEL CĂȘUNEANU JR. A FĂCUT ACCIDENT PE PISTĂ, ÎN CADRUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SUPER RALLY. EL A OBȚINUT PRIMUL LOC LA GENERAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...