Brad Pitt vrea să-i facă cunoștință Angelinei Jolie cu noua lui iubită

Publicat: 18/04/2018 | 12:53

Încurcate sunt căile dragostei! După despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt a fost cuplat, de presa de peste Ocean, cu majoritatea femeilor singure de la Hollywood. Nicio idilă însă nu s-a concretizat într-o poveste de dragoste. Cel puțin până acum… Se pare că Brad Pitt este îndrăgostit până peste cap de noua lui iubită.

Neri Oxman are 42 de ani și este arhitect. Actorul și-ar fi cunoscut noua iubită în toamna anului trecut, iar relația lor avansează pe zi ce trece. Ba chiar… Brad Pitt vrea, cu ardoare, ca noua lui iubită să o cunoască pe Angelina Jolie și asta pentru că… are un scop bine stabilit! Presa internațională susține, cu tărie, că Brad Pitt vrea ca Neri Oxman să-i cunoască și copiii. Dar… pentru ca acest lucru să fie realizabil, prima oară, este musai ca Angelina să-și dea acordul!

Angelina Jolie, furioasă din cauza noii relații a lui Brad Pitt

Lucrurile nu sunt, însă, chiar atât de roz în ceea ce privește planul ”măreț” al lui Brad Pitt. Și asta pentru că există zvonuri conform cărora Angelina Jolie ar fi foc și pară din cauza noii femei din viața actorului. Ce-i drept, dacă aceste speculații ar fi adevărate… atunci ar fi pentru prima oară de la anunțul divorțului de Brad Pitt când Angelina ar răbufni. Mai ales că umblă vorba-n târg că actorul este mult mai fericit în compania lui Neri Oxman decât ar fi fost vreodată cu Angelina Jolie. Rămâne de văzut dacă cele două femei din viața lui Brad Pitt se vor întâlni sau nu luna viitoare, așa cum se tot speculează.

Citește și:  CINE ESTE NOUA IUBITĂ A LUI BRAD PITT! S-A SPUS CĂ E CU JENNIFER ANISTON, DAR ADEVĂRUL E ALTUL

Citește și...