Acasă » Trending » BREAKING NEWS. Șantajistul super-prezentatoarei de la TVR a fost condamnat! Judecătorii au decis să…

BREAKING NEWS. Șantajistul super-prezentatoarei de la TVR a fost condamnat! Judecătorii au decis să…

De: I.D. 16/02/2020 | 23:08

O frumoasă prezentatoare a TVR a intrat într-un adevărat ”malaxor sentimental” după ce, bine intenționată fiind, a a început o relație ”online” cu un bărbat pe care l-a cunoscut în mediul virtual. Femeia nu și-ar fi imaginat, niciodată, în ce coșmar avea să se trezească, fiind vorba despre imagini compromițătoare și șantaj. Intervenția oamenilor legii a dus la reținerea bărbatului respectiv, însă o astfel de experiență nu va putea fi uitată curând de super-prezentatoarea TVR. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră referitoare la acest caz șocant. Judecătorii au pronunțat sentința în dosarul de șantaj, iar astăzi vă oferim, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEȘTE ȘI: ACUZAȚII DE ȘANTAJ ȘI PORNOGRAFIE INFANTILĂ ÎN CEL MAI NOU SCANDAL SEXUAL DIN MUZICA POPULARĂ)

Totul a început ca într-un scenariu în care un bărbat și o femeie se cunosc pe o pagină de socializare. Sunt atât de multe situații de acest gen, încât nimic nu pare ieșit din comun. Cele două părți implicate în acest scenariu sunt o prezentatoare TVR Moldova și un bărbat din… Caracal care, persuasiv, a reușit să îi câștige încrederea. Firește, atunci când la mijloc intervine și o atracție fizică sau sentimentală – mai ales că au existat destule discuții între cei doi, iar bărbatul avea ”povestea” pregătită, știind cum să se facă plăcut și interlocutor demn de încredere – totul s-a derulat cu repeziciune. Însă nimic nu anticipa tot coșmarul care avea să urmeze. (VEZI ȘI AICI: CINE ÎL ”ACOPERĂ” PE ÎNALTUL OFIȚER DIN INTERNE, ACUZAT CĂ ȘI-A HĂRȚUIT SEXUAL ȘI ȘANTAJAT O SUBALTERNĂ POLIȚISTĂ?!)

Detalii intime care au complicat, iremediabil, ”scenariul”

Da, se poate spune că prezentatoarea TVR Moldova a avut o încredere ”oarbă” în bărbatul din Caracal. După ce s-au cunoscut pe pagina de socializare, discuțiile s-au mutat pe Whatsapp. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul șocante, ”relația virtuală” dintre cei doi crescând în intensitate, încetul cu încetul, iar bărbatul din Caracal reușind să o determine pe partenera online să lase deoparte inhibițiile sau eventualele reticențe. ”Combinația” a dat roade mult mai repede decât s-ar fi așteptat însuși viitorul șantajist, prezentatoarea TVR dezvăluindu-i partenerului din mediul online câteva dintre secretele vieții sale private.

Astfel, fără să își dea seama, prezentatoarea TVR Moldova s-a trezit plasată într-o situație extrem de complicată, una care – la un moment dat – părea a fi fără ieșire. Și asta pentru că șantajistul a trecut la punctul al doilea al planului său și a cerut bani în schimbul… tăcerii. (NU RATA: SEX-GATE ÎN MINISTERUL DE INTERNE. UN ÎNALT OFIȚER ȘI-A ”URMĂRIT” SUBALTERNA AFLATĂ ÎN MISIUNE ȘI…)

Prezentatoarea TVR Moldova s-a trezit plasată într-o situație extrem de complicată

6.500 de euro pentru ca prezentatoarea TVR să păstreze tăcerea

Bărbatul a amenințat-o pe frumoasa prezentatoare că toate detaliile intime pe care le-a aflat – plus alte informații și, bineînțeles, fotografii compromițătoare –  vor fi făcute publice. O adevărată ”partidă de șah” a fost declanșată, iar bărbatul ”și-a umflat”, virtual, mușchii. Fiind convins că nu va putea fi refuzat, i-a cerut  prezentatoarei de la TVR Moldova suma de 6.500 de euro pentru a păstra… tăcerea și pentru a nu dezvălui totul în mediul online. Imaginea publică a prezentatoarei ar fi fost, în astfel de condiții, afectată iremediabil.

Bărbatul era pe cai mari, este de la sine înțeles, având senzația că totul îi merge cum nu se poate mai bine, iar piesele din puzzle sunt așezate acolo unde trebuie. Șantajistul din Caracal și-a permis și mai mult, de altfel, eșalonând plățile pe care avea de gând să le primească.  Considerând că are în ”plasă” o victimă sigură, bărbatul din Caracal a întocmit până și un… grafic de eșalonare a plăților. Bărbatul pretindea 4.000 de euro chiar în ziua în care au purtat convorbirea telefonică, apoi 1.000 de euro după o lună și, după ce ar fi trecut încă o lună, prezentatoarea TVR din Moldova trebuia să achite și diferența, respectiv 1.500 de euro. (CITEȘTE ȘI: SCANDALUL SEXUAL AL FINALULUI DE AN ÎN ROMÂNIA. AVEM CONVERSAȚIILE EXPLICITE DESPRE PARTIDELE DE AMOR)

La scurt timp după ce vedeta de la TVR Moldova a primit mesajele de șantaj, oamenii legii au intrat pe fir și au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului. După ce au pus mâna pe mai multe probe care-l incriminau, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de șantaj, care a fost înaintat Curții de Apel Craiova. În primă instanță, inculpatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și plata unor despăgubiri totalizând peste 4.000 de euro.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj

Prezentatoarea TVR Moldova a primit o amendă de 3.000 lei

Deși ar fi putut să vină pentru a-și susține cauza în fața instanței, celebra prezentatoare nu s-a prezentat. În astfel de condiții și după un întreg ”lanț al amânărilor”, instanța a reacționat. Nu numai că a amânat cauza, dar a obligat ”partea civilă” să plătească o amendă de 3.000 de lei ”pentru lipsa nejustificată de la termenul de judecată”.

”În baza art. 283 alin. 2 C.p.p., dispune amendarea părții civile ———– cu suma de 3.000 lei pentru lipsa nejustificată de la acest termen de judecată. Fața de lipsa părții civile, amână judecarea cauzei la data de 03.12.2019, ora 11.00, pentru când se citează partea civilă cu mențiunea de a se prezenta în vederea audierii”. (VEZI ȘI AICI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM, LA PIAȚĂ ÎN DOROBANȚI CU 100.000 € LA ”PURTĂTOR” + CÂȚI BANI I-A DAT UNEI CERȘETOARE)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că prezentatoarea TVR Moldova nu a apărut nici în decembrie 2019 în fața instanței. În consecință, instanța ia o nouă hotărâre. Prezentatoarea TVR va fi audiată, în Republica Moldova, prin comisie rogatorie. ”Tip solutie: Amână cauza. Soluția pe scurt: Amână judecarea cauzei la data de 21.01.2020, ora 11:00, pentru audierea părţii civile prin comisie rogatorie”.

Ce a hotărât instanța. ”Condamnă inculpatul la pedeapsa de…”

Pe data de 14 februarie a acestui an, instanța a decis ca șantajistul să fie condamnat la doi ani de închisoare cu executare, stabilind – totodată – și un termen de supraveghere de 2 ani în care acesta este obligat, printre altele, să se prezinte la Serviciul de Probațiune Dolj și să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat. Mai mult, bărbatul trebuie să plătească și daune frumoasei prezentatoare de la TVR Moldova. (NU RATA: FOSTUL SENATOR CICI SE ÎNSOARĂ A 4-A OARĂ?! IMAGINILE CARE ANUNȚĂ NUNTA!)

”Tip solutie: Soluţionare.  Solutia pe scurt: În temeiul art. 207 alin. 2 şi 3 c. pen., condamnă pe inculpatul (…) la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii. de „şantaj”. (…) Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani (…). Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

(…) Impune inculpatului să execute următoarea obligaţie: să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Dolj (…) Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primariei Craiova judeţ Dolj, pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare. (…) Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă (…) și obligă inculpatul la plata sumei de 3.000 de euro (trei mii) la cursul BNR de la data efectivă a plăţii, reprezentând daune morale. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 2500 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat (din care suma de 100 de lei reprezintă cheltuieli efectuate în timpul urmăririi penale). (…) Obligă inculpatul la plata către persoana vătămată (…) a sumelor de:

  • -3570 de lei, reprezentând onorariu apărătorului ales
  • -250 de lei reprezentând contravaloarea cazării la hotel în data de 23.02.2018
  • -310 de lei, reprezentând contravaloarea cazării la hotel în data de 23.02.2018
  • -66,52 de euro la cursul BNR de la data efectivă a plăţii, reprezentând contravaloarea biletului de avion în data de 23.02.2018
  • -199,59 lei, reprezentând contravaloarea combustibilului achitat în data de 26.01.2018
  • -344,68 lei, reprezentând contravaloarea combustibilului achitat în data de 22.02.2018
  • -360,50 lei, reprezentând contravaloarea biletului de autobuz achitat în data de 20.01.2020 (VEZI ȘI AICI: UNA DINTRE MINORELE EXPLOATATE SEXUAL LE-A DANSAT DOAR ÎN LENJERIE INTIMĂ OFIȚERILOR SUB ACOPERIRE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...