Breaking. Mormântul Denisei Răducu a ars ca o torță! Filmări șocante. EXCLUSIV

Autor: I.D.
Publicat: 03/01/2020 | 00:40

Mormântul Denisei Răducu a ars, joi, ca o torță! Totul ar fi plecat de la o candelă aprinsă, de unde focul s-a extins, din cauza rafalelor de vânt, către locul unde-și doarme somnul de veci cunoscuta artistă. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări șocante de la locul incidentului. (CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU COMUNICĂ CU DENISA RĂDUCU: ”PRIVEA ÎNSPRE PĂMÂNT. ERA LINIȘTITĂ”)

Imagini de-a dreptul șocante în cimitirul din Ștefănești, acolo unde în urmă cu doi ani și jumătate a fost condusă pe ultimul drum Denisa Răducu, apreciata cântăreață de manele! Mormântul ei a fost cuprins, joi după-amiază, de flăcări. Din filmările pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vi le prezintă, în exclusivitate, se pot vedea flăcările uriașe care au ”înghițit” mormântul. (NU RATA: ȘI-AR FI SĂRBĂTORIT ZIUA DE NAȘTERE PESTE CÂTEVA ZILE. UNDE S-A NĂSCUT, DE FAPT, DENISA RĂDUCU)

Se pare că focul s-a extins, din cauza vântului, de la o candelă aprinsă. Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute, fiind observat de câțiva oameni aflați în cimitir. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU AVEREA PE CARE A STRÂNS-O DENISA RĂDUCU)

Lumânări, flori și rugăciuni la mormântul Denisei

Tatăl Denisei ridicase, în cimitir, un veritabil altar în care stau la loc de cinste lucrurile pe care aceasta le îndrăgea. Câțiva ursuleți de pluș, icoane, poze cu Denisa, dar și unul dintre CD-urile cântăreței au fost așezate în altarul ridicat de Emilian Răducu.

Locul de veci al artistei, acoperit de ghivece de flori și candele, este foarte des vizitat. Aproape zilnic, cei care au admirat-o pe cântăreața care s-a stins în vara lui 2017 vin la cimitirul din Ștefănești (Vâlcea) să aprindă o lumânare, să aducă flori și să spună câte o rugăciune la mormântul ei. (AFLĂ ȘI: COINCIDENȚĂ CUTREMURĂTOARE! PRIMA ȘI ULTIMA PIESĂ A DENISEI RĂDUCU AU FOST …)

Mormântul Denisei Răducu era îngrijit zilnic de tatăl ei

”Mormântul Denisei a devenit loc de pelerinaj. Foarte multe persoane vin să aprindă lumânări și să aducă o floare. Denisa a fost extrem de iubită și, cu toate că au trecut doi ani de când s-a stins, lumea se pare că n-a uitat-o”, a declarat un vecin al tatălui Denisei.

Adelina, sora Denisei, încă nu și-a revenit din șoc

Denisa Răducu a murit în zorii zilei de 23 iulie 2017, răpusă fiind, până la urmă, de cancer, boala cu care s-a luptat din răsputeri. A fost condusă pe ultimul drum de o familie răpusă de durere, dar și de apropiați, cunoscuți, oameni din showbiz. Denisa Răducu avea doar 27 de ani și o lungă carieră muzicală în față. (VEZI AICI: MORMÂNTUL REGRETATEI DENISA RĂDUCU, PROFANAT. FAMILIA ARTISTEI ESTE EXTREM DE REVOLTATĂ)

Adelina, sora Denisei, nu și-a revenit nici acum, după drama din acea zi de duminică. ”Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa…

Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea.

Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor ne-au făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”, a spus, de curând, Adelina.

Citește și...