Brigitte Năstase, scandal monstru din cauza lui Florin Pastramă: ”Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea!”

Autor: I.D.
Publicat: 27/05/2019 | 12:38
Brigitte Năstase, scandal monstru din cauza lui Florin Pastramă: ”Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea!”

Brigitte Năstase și Florin Pastramă sunt împreună de mai multă vreme și intenționează să se căsătorească. Un astfel de scenariu părea improbabil în primele zile ale relației – foarte mulți considerând că totul este un ”foc de paie” -, numai că Brigitte și Florin Pastramă par mai hotărâți ca niciodată să își pună pirostriile.

Totuși, prietenele Brigittei consideră că un astfel de pas ar fi unul grăbit, iar viitoarea doamnă Pastramă s-a făcut foc și pară. „Nu vreau să suferi! Să îl mai cunoască. Așa repede? Unii mai trăiesc 2-3 ani și pe urmă iau decizia”a spus una dintre prietenele Brigittei. Iar replica nu s-a lăsat așteptată.

„Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (…) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!”a contraatacat Brigitte Năstase.

Brigitte Năstase: ”Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu”

Brigitte Năstase, replică acidă la adresa unei internaute

Brigitte Năstase și logodnicul ei, Florin Pastramă, au fost invitați în emisiunea “Vorbește Lumea”. Ulterior, ei au povestit despre experiența de la “Ferma. Un nou început” în show-ul lui Cătălin Măruță. După emisiuni, bruneta a făcut publice mai multe poze, iar la cea în care apare alături de Marius Crăciun, câștigătorul de la “Ferma” 2019 și Cătălin Moroșanu, ea a fost ținta unei glume în legătură pantofii pe care i-a purtat.

Maria, o internaută, i-a scris, după cum se poate vedea în poza din galeria foto: “Dar Brigitte numai cu pantofii ăia umblă la toate evenimentele? Așa de dor i-a fost de ei? Întreb doar!”. La scurt timp după ce a văzut comentariul internautei, diva i-a răspuns: “Am 16 perechi, același model, culori diferite😂😂😂”.

Citește și: Carmen Harra, declarație surprinzătoare despre Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Citește și...