Brigitte Sfăt, întâlnire de gradul zero cu Denisa Dumitraș, femeia care i-a stricat căsnicia

Publicat: 01/12/2018 | 10:03

Brigitte Sfăt și Denisa Dumitraş, tânăra jurnalistă pe care fostul model a acuzat-o că vrea să i-l fure pe Ilie Năstase, au dat nas în nas la un eveniment monden care a avut loc recent în Capitală. Martorii la întâlnirea de gradul zero credeau că vor ieși scântei, însă, cele două femei s-au comportat foarte bine. În plus, acum ele nu mai au nimic “de împărțit”, pentru că Ilie Năstase este acum în brațele iubitei sale, Ioana Simion. 

Citește și: Brigitte Năstase, mărturisiri cutremurătoare: ”Am vrut să mă arunc cu mașina de pe pod…”

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au avut un mariaj de opt ani presărat cu multe scandaluri, iar în toamna acestui an, cei doi au decis să semneze actele care i-au separat pentru totdeauna. Divorțul lor s-a pronunțat pe 26 septembrie 2018. În luna aprilie însă, fostul tenismen a fost surprins cu Diana Dumitraș. Fosta soție a lui Nasty a luat foc după ce a aflat că bărbatul i-a dăruit sexy-jurnalistei o pereche de pantaloni cumpărați din magazinul de la haine al lui Brigitte: “Oare, al cui e fundul? Blugii sunt de la mine. Cum or fi ajuns la ea? De ce i-a dat mesaj cu ei lui Ilie?”, scria Brigitte Năstase pe conturile ei sociale, în luna aprilie.

Fotografia de mai jos a fost făcută de curând, în cadrul unui eveniment cu ștaif, unde Brigitte Sfăt și Denisa Dumitraş s-au întâlnit și au schimbat câteva vorbe, fără să se certe, însă.

Brigitte Sfăt și Denisa Dumitraș au stat de vorbă la un eveniment care a avut loc recent în București. Sursa foto: click.ro

Denisa Dumitraș a încercat să iasă din acest scandal și a mărturisit în cadrul unui interviu că: “Nu ştiu cum am ajuns în acest conflict conjugal. Am fost invitată în oraş, de prieteni comuni, am ieşit la masă. Eu de obicei îmi negociez interviurile la masă, nu credeam că este atât de grav încât să ajung să fiu catalogată ca fiind «amantă». Încerc să mă împrietenesc cât mai mult cu subiectele mele pentru a afla cât mai multe. De fiecare dată, la întâlnirile lui Ilie, au fost şi alţi prieteni. Nu am avut o relaţie cu Ilie, am ieşit doar la masă şi am povestit. Nimic intim!”. Declarațiile au fost făcute la “Acces direct”.

Citește și: La 72 de ani, Ilie Năstase și-a făcut primul tatuaj! Imagini în premieră

După divorţul de Ilie Năstase, Brigitte (41 de ani) a început o relație de iubire cu Corneliu Oană (34 de ani): “Aproape în fiecare seară luăm reţete de pe Internet şi gătim împreună, ne jucăm şi este foarte frumos! Îmi doresc să fiu liniştită şi să am grijă de familia mea, de carieră”, a dezvăluit pentru click.ro.

Nici fostul tenismen nu a rămas pentru mult timp singur. La scurt timp după separarea de Brigitte Năstase, așa cum încă se mai regăsește pe contul său oficial de Facebook, el și-a refăcut viața alături de Ioana Simion.

În această dimineață, fosta “rivală” a lui Brigitte Sfăt a transmis un gând sincer pentru apropiați și fani cu ocazia zilei de 1 decembrie – Ziua Națională a României. Diana Dumitraș a urcat pe rețelele de socializare poza de mai jos în care este îmbrăcată într-un costum popular sexy, iar pe imagine a scris mesajul: “La mulți ani, România!”.

Denisa Dumitraş are 25 de ani și e jurnalistă. Sursa foto: Facebook

Citește și: Brigitte Năstase a infirmat zvonurile conform cărora s-ar fi căsătorit: ”Pot să vă spun însă că…”

Fotografia de mai jos a fost realizată în timpul unei petreceri cu ștaif organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Brigitte, pe când încă era căsătorită cu Ilie Năstase.

Brigitte și Ilie Năstase în timpul mariajului lor. Sursa foto: Facebook
Citește și...