Brigitte și-a expus posteriorul siliconat pe plaja milionarilor!

Publicat: 28/07/2018 | 22:34

Brigitte Năstase a avut o apariție memorabilă în Mamaia, pe plaja milionarilor. Soția fostului număr 1 mondial în tenis și-a expus, din toate unghiurile, posteriorul siliconat, stârnind, deopotrivă, admirație și invidie! (Promotiile zilei la monitoare

Brigitte Năstase nu e greu de recunoscut printre o mie de femei, iar, mai nou, posteriorul ei atrage atenția de la mare distanță! Cum vara aceasta a petrecut-o mai mult pe litoral, soția lui Ilie Năstase s-a gândit din timp la o investiție care să fie apreciată mai ales în acest sezon, și-anume un implant cu silicon, în valoare de 4.000 de euro. Are deja un an operația, dar acum se vede rezultatul în toată splendoarea lui. (VEZI ȘI: BRIGITTE & CĂTĂLIN CAZACU S-AU ”INTERSECTAT” PE PLAJĂ)

Soția fostului număr 1 mondial în tenis și-a făcut apariția la plajă, zilele trecute, acoperită cu o eșarfă în jurul taliei. Cu mișcări de felină, și-a dat-o jos când a ajuns la șezlong, uitându-se în jur.  (Reduceri mari la jocuri PC) 

După ce a renunțat la acel batic colorat, s-a pus în genunchi pe șezlong și a rămas într-un slip crem și un sutien verde, într-o postură super-provocatoare, care îi scoatea în evidență posteriorul de braziliancă.

(NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU S-A ÎMPĂCAT CU LOGODNICA, DAR ”JOACĂ” PERVERS ȘI CU SEXY-COLEGA DE LA ȘTIRI!)

După ce s-a frământat să-și găsească poziția perfectă, s-a întins până la urmă pe spate, și-a așezat prosopul mai bine… și s-a făcut comodă.

Și-a scos apoi un spray de protecție solară și s-a uns cu migală pe picioarele deja bronzate. Evident că lumea din jur a observat-o și i-a analizat toate mișcările, dar ei părea că nu îi pasă de nimeni și de nimic. Când a vrut să se răcorească, Brigitte nu a băut decât apă și cafea, de la o cafenea din zona plajei.

S-a întâlnit la plajă cu Cazacu

La fix două săptămâni de la demascarea relației care a zguduit showbizul, Brigitte Sfăt și Cătălin Cazacu s-au ”intersectat” pe plajă, la NUBA. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a filmat reacția soției lui Ilie Năstase la vederea fostului concurent de la Exatlon, căruia, cu ceva timp în urmă, îi trimitea cele mai fierbinți mesaje.

(CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE, LA UN PAS DE O MARE NENOROCIRE DUPĂ UN NOU SCANDAL CU BRIGITTE)

Îmbrăcată într-un costum de baie super-sexy, Brigitte l-a ignorat total pe Cătălin, deși a trecut la câteva palme de el.

Ex-concurentul de la Exatlon se afla pe șezlong, alături de mai mulți amici, printre care și Giani Kiriță. La rândul lui, a observat-o pe Brigitte, însă a preferat să continue conversația cu un prieten și să nu schițeze niciun gest către soția lui Ilie Năstase. Nici fostul fotbalist al lui Dinamo, care savura un trabuc, nu a fost salutat de brunetă, deși Brigitte a trecut la doar câțiva centimetri de el.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...