Bucurie de nedescris pentru Lidia Buble! Ce veste le-a dat artista fanilor

Publicat: 23/07/2020 | 12:09

Bucurie de nedescris pentru Lidia Buble! Cântăreața le-a dat fanilor o veste care i-a adus satisfacție până la lacrimi. Aceștia au reacționat pe loc și au felicitat-o pe fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Pe plan personal, momentan, lucrurile nu sunt roz… însă, pe plan profesional toate îi merg ca pe roate! Zilele trecute, Lidia Buble a fost prezentă în platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre noua piesă lansată.

Melodia ”Cu ochii ăia verzi” are un succes răsunător peste hotare, dar și în țară. (CITEȘTE ȘI: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA SE LAUDĂ CU UN GARAJ CALIFICAT ȘI UN PALAT DE CINCI STELE, DAR ÎN CURTE ARE O…)

„Sunt foarte bine, sunt foarte fericită pentru că piesa merge foarte bine. Suntem pe trending, pe Londra suntem pe locul 7. Dacă mă ajută Răzvan…știe mai bine domnul manager”, a povestit Lidia.

Lidia Buble, intervievată de Dani Oțil

Pe canapea matinalilor, Lidia Buble a fost intervievată de Dani Oțil. Întrebată care este mesajul noii piese, Lidia Buble a mărturisit că este vorba despre o „relație neîmplinită”. Răspunsul artistei nu a părut să fie pe placul lui Răzvan Simion, iar Dani Oțil a încercat să-și apere colegul de emisiune: ”Îți priește viața după…. pandemie”, a spus Dani.

Iar Lidia a răspuns: ”Da, sunt foarte bine, sunt fericită. Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”. Momentul a fost urmat de o pauză în platou, iar apoi Dani a reacționat și a pus-o la zid pe fosta iubită a lui Răzvan Simion. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 VEDETE CARE CITESC LA PLAJĂ. CE POZIȚII SURPRINZĂTOARE OCUPĂ ALINA CEUȘAN, CORINA CARAGEA, ROXANA IONESCU ORI GINA PISTOL)

”Eu te intimidez? Suntem doar doi prezentatori că dacă eram mai mulți, era mai ușor. Vrei să-ți pună altcineva întrebările?”, a spus Dani Oțil, făcând referire la Răzvan Simion. Lidia Buble a spus, râzând: ”Nu!”.