”Regele Youtube-ului” din România se laudă cu un garaj calificat și un palat de cinci stele, dar în curte are o…

Publicat: 23/07/2020 | 11:57

Se laudă pe internet cu bolizi de zeci de mii de euro, dar piscina lui este din plastic. Dani Mocanu a dat-o în bară cu fotografia pe care a ”scăpat-o” pe rețelele de socializare.

În spatele vilei pe care și-a ridicat-o într-un sat din județul Argeș, Dani Mocanu și-a făcut și o piscină. Și, ce-i drept, nu se compară deloc cu cea a lui Dorian Popa.

Dani Mocanu nu a scos mulți bani din buzunar pentru piscină. Singurul lucru în care pare că a investit sunt cei doi lei suflați cu aur care o ”păzesc”. Manelistul s-a fotografiat în timp ce se relaxa în piscina din plastic și le-a spus fanilor că ”nicăieri nu-i ca acasă”. Locul de bălăceală, în schimb, nu s-a ridicat la așteptările fanilor. (CITEȘTE ȘI: DANI MOCANU INSTIGĂ DIN NOU LA VIOLENȚĂ. IPOSTAZA SCANDALOASĂ ÎN CARE S-A FOTOGRAFIAT MANELIST, ALĂTURI DE O BLONDINĂ)

În curtea lui Dani Mocanu se găsește și un bolid de lux, un Porsche Panamera pentru care manelistul a scos din portofel impresionanta sumă de 40.000 de euro. De asemenea, zidurile vilei au fost personalizate. La intrarea în garajul cu bolizii de lux, pe care a dat aproximativ 150.000 de euro, dar și la cea din spatele vilei a fost pus un blazon cu litera „M”, de la numele de familie, în timp ce pe acoperiș se află inscripția „Dani Mocanu”.

Între atâta lux și opulență, piscina construită de manelist lasă de dorit!

Dani Mocanu și-a tras piscină din plastic

Dani Mocanu a făcut bani frumoși în pandemie

Dani Mocanu este artistul care ajunge extrem de des pe locul 1 în trendingul de pe Youtube, iar piesele sale devin virale. În contextul pandemiei de coronavirus, manelistul a reușit să aibă niște venituri financiare impresionante.

De pe urma pieselor lansate în ultima perioadă, Dani Mocanu s-a ales cu o sumă frumușică. (VEZI ȘI: DANI MOCANU, ÎNREGISTRAT CÂND SPĂRGEA O MAȘINĂ! CE A VRUT SĂ IA MANELISTUL)

– „Nimic nu mă oprește”: câștiguri între 1.400 – 11.100 dolari

– „Fără număr”: câștiguri între 2.900 – 23.400 dolari

– „Nu mă duc la școală”: câștiguri între 1.500 – 11.900 dolari

Acestea sunt doar câteva dintre melodiile lansate de Dani Mocanu, în timpul pandemiei de coronavirus, care i-au umplut buzunarele.

Dani Mocanu a fost amendat de Poliție, în perioada stării de urgență

Dani Mocanu a fost amendat de un polițist, în perioada stării de urgență, pentru că a ieșit la plimbare cu unul dintre bolizii săi de lux. Manelistul, însă, a uitat de declarația pe propria răspundere și a fost, imediat, taxat.

Dani Mocanu a fost revoltat din cauza amenzii uriașe pe care a primit-o. Degeaba a încercat să justifice într-un fel, agentul nu a avut deloc milă de celebrul artist.

După acel episod, Dani Mocanu a declanșat războiul online cu polițistul.

”De obicei, polițistii din România nu mă deranjează în trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amendă… În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”, scria Dani Mocanu pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.