Byron „Reckful” Bernstein s-a sinucis. Și-a anunțat moartea pe Twitter și nimeni nu a înțeles: „Îmi pare rău pentru…”

Publicat: 03/07/2020 | 10:22
Byron „Reckful” Bernstein s-a sinucis. Și-a anunțat moartea pe Twitter și nimeni nu a înțeles: „Îmi pare rău pentru…”

Byron Bernstein, mai cunoscut de aliasul său online Reckful, a murit la vârstă de 31 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de iubita acestuia.

Din spusele femeii, se pare că Byron Bernstein s-a sinucis. Se pare că tânărul artist ar fi dar semne de depresie înainte să recurgă la gestul extrem. Pe 2 iulie posta pe contul său de Twitter: „Îmi pare rău de cei care trebuie să îmi suporte nebunia”. Ulterior, postările au fost șterse.

Semnele că avea ceva rău să i se intâmple

Făcea pe toată lumea să râdă

O senzație pe internet, Byron avea are peste 50,000 YouTube de subscribers. Îi plăcea să abordeze subiecte sensibile, într-un mod unic care atrăgea pe toată lumea.

Ultimele postări ale lui Byron

 

A treia sinucidere în 10 zece zile

Siya Kakkar, o tânără din India o vedetă în plină ascensiune pe rețelele de socializare și-a pus capăt zilelor la doar 16 ani. Fata a fost găsită spânzurată. Potrivit Le Parisien, poliția din India au făcut șocanta descoperire în cursul zilei de joi.

Citește și: Coronavirusul te poate ucide și fără să fii infectat. Încă o celebritate s-a sinucis din cauza depresiei provocată de izolare. FOTO

Tânăra de 16 ani a fost activă pe rețelele sociale chiar cu o zi înainte de a recurge la gestul necugetat. Aceasta a postat un videoclip în care apărea dansând, fără să pară că are o problemă atât de gravă încât să își pună capăt zilelor.

„Trebuie să fie de la ceva personal…În ceea ce privește munca, se descurca bine. Am vorbit cu ea cu o noapte înainte în legătură cu un nou proiect și părea normală”, a declarat Arjun Sarin, managerul adolescentei.

Le Parisien mai infomează și faptul că Siya Kakkar se afla în izolare la dimiciliu din cauza pandemiei de coronavirus și era tristă din această cauză. De la aflarea morții vedetei, 1.2 milioane de epersoane i-au dat Follow pe Tik Tok, în timp ce pe Instagram are nu mai puțin de 240 de mii de urmăritori.

Moartea lui Steve Bing

Acum mai puțin de două săptămâni, Steve Bing, unul dintre cei mai cunoscuți scenariști și producători de la Hollywood, s-a sinucis la vârsta de 55 de ani.

Nu rata: Tataee de la BUG Mafia, veste incredibilă din Barcelona. Faimosul rapper a devenit tată pentru a patra oară. FOTO

Potrivit primelor informații, se pare că producătorul a murit după ce s-a aruncat de la etajul 27 al unui imobil de lux din Los Angeles. Steve Bing ar fi recurs la gestul extrem după ce din cauza izolării la domiciliu a căzut într-o depresie.