Cabral, în compania unei blonde celebre. Cei doi erau extrem de apropiați

Publicat: 28/05/2019 | 16:34

Cabral a fost surprins în compania unei blonde celebre. Cei doi erau extrem de apropiați la un eveniment monden.

Cabral a fost surprins în compania unei blonde celebre. Ce-i drept, nu recent, ci în urmă cu zece ani. Oana Lis a distribuit o fotografie în care apare alături de soțul Andreei Ibacka. Cei doi se aflau la o petrecere și se simțeau extrem de bine. Oana Lis era cu zâmbetul până la urechi și vizibil mai slabă. (CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ! CE ÎNĂLȚIME ARE, DE FAPT, CABRAL IBACKA! ESTE CU 36 CM MAI ÎNALT DECÂT SOȚIA LUI, ANDREEA)

Oana Lis, alături de Cabral

Cabral și Andreea Ibacka, ținute superbe la botezul fiicei lor, Namiko

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Micuța a fost creștinată în urmă cu trei zile, iar părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare. După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka. (VEZI ȘI: CABRAL IBACKA A ȚINUT-O ASCUNSĂ PE ARTEMIS. CUM ARATĂ SORA PREZENTATORULUI DE LA PRO TV)

Andreea și Cabral Ibacka și-au creștinat fetița
Adela Popescu a împărtășit tuturor cum a arătat tortul pregătit pentru Namiko, iar imaginile i-au cucerit pe mulți dintre internauți. Acesta este unul personalizat, iar maeștrii cofetari au făcut câteva valuri pe el, iar deasupra acestora este o copilă care pare a fi fetița Andreei Ibacka și a soțului ei, care se află pe o placă de surf. “Să vă fie puiul binecuvântat, oameni frumoși”, “Să vă trăiască pitica, bucurați-vă de ea. Să fiți sănătoși, frumoasă familie 💕🍀Distracție placută!! 💝🥂🥰”, “Cabral, ce român adevărat te-ai îmbrăcat, mama mia” sunt trei dintre mesajele primite de prezentatorul de la Pro TV pe contul său de Instagram.
Citește și...