Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Ce tort are Namiko și ce ținute superbe au părinții ei

Publicat: 25/05/2019 | 21:53

Andreea Ibacka și soțul ei și-au botezat astăzi fetița. Atât micuța creștină Namiko, dar și părinții ei au strălucit în ținutele superbe pregătite pentru această zi importantă din familia lor. Majda Aboulumosha, Răzvan Fodor și soția lui, Irina, Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, s-au numărat printre invitații de la petrecerea încinsă după ceremonia religioasă. Mai mult, partenera de viață a prezentatorului de la Antena 1 a dezvăluit cum arată tortul realizat pentru Namiko.

Citește și: Andreea Ibacka și Cabral, reguli stricte pentru botezul fiicei lor. Ce ținută au ales pentru micuța Namiko

Cabral și Andreea Ibacka, ținute superbe la botezul fiicei lor, Namiko

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Așa cum a declarat luna trecută Andreea Ibacka, micuța prințesă creștinată astăzi, dar și părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare. După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka.

“@andreeaibacka și cu mine.
#părinții #botez #romanesc #smile #family #romanian #tradition #traditions” este mesajul transmis de Cabral pe contul său de Instagram, unde a urcat un selfie realizat în mașină.

Adela Popescu a împărtășit tuturor cum a arătat tortul pregătit pentru Namiko, iar imaginile i-au cucerit pe mulți dintre internauți. Acesta este unul personalizat, iar maeștrii cofetari au făcut câteva valuri pe el, iar deasupra acestora este o copilă care pare a fi fetița Andreei Ibacka și a soțului ei, care se află pe o placă de surf. “Să vă fie puiul binecuvântat, oameni frumoși”, “Să vă trăiască pitica, bucurați-vă de ea. Să fiți sănătoși, frumoasă familie 💕🍀Distracție placută!! 💝🥂🥰”, “Cabral, ce român adevărat te-ai îmbrăcat, mama mia” sunt trei dintre mesajele primite de prezentatorul de la Pro TV pe contul său de Instagram.

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată pe 5 decembrie 2018. Ea și Cabral i-au pus numele fiicei lor Namiko. Prezentatorul TV mai are o fiică din prima căsătorie: Inoke Ibacka. El și Andreea Ibacka au devenit soț și soție în 2011.

Citește și...