Cadouri ideale pentru copii

Publicat: 18/12/2018 | 15:39
Cadouri ideale pentru copii

Cadourile pentru copii ar trebui să fie cele mai simple. De cele mai multe ori, cei mici își doresc jucării, dar ce faci atunci când copilul tău are tot ce își dorește?

Gândește-te la ce îi ocupă cea mai mare parte din zi. Obișnuiește să se joace în majoritatea timpului? Cumpără-i un joc educativ. Este la școală și e pasionat de fizică, matematică, chimie sau alte materii? Oferă-i cadouri care să îl stimuleze. Un kit de experimente sau dacă e pasionat de geografie, fă-i cadou un puzzle cu harta lumii.

Dacă încă nu e la școală, îi poți lua cadouri simpli: păpuși, roboței sau animale de pluș interactive.

Oferă-i pe lângă jucării și cărți, fie că este vorba despre cărți de povești, ori fantasy, în acest fel îi vei dezvolta iubirea față de citit.  Dacă e prea mic să citească, poți apela la o carte-jucărie din care să îi citești seara, pentru a duce mai departe acest obicei.

Dacă este deja la vârsta adolescenței, atunci lucrurile se complică. Este pasionat de jocuri pe calculator și tot de ține de tehnologie? Ia-i cadou jocuri pe pc sau consolă.

Aparate foto instant – creativitatea poate fi dezvoltată prin fotografie

Un alt cadou interesant, atât pentru fete cât și pentru băieți, este un aparat foto instant, care imprimă fotografiile făcute. Este foarte la modă și își poate dezvolta creativitatea prin fotografie.

Camera foto instant Fujifilm Instax mini 9, Bleu

Altfel, dacă știi că are nevoie de o geacă groasă sau bocanci pentru iarnă, ia-i un voucher cadou la un magazin de haine și lasă-l să își aleagă ce îi place.

Căști bluetooth performante sau boxe audio portabile

Îi mai poți oferi: căști bluetooth performante, boxă audio portabilă, board games, un glob pământesc ori accesorii pentru cameră sau articole sportive.

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6, USB/SD CARD, Negru

 

Citește și...