„Câinii” urlă după ce „lanterna” i-a trimis în play-out: „Sunt supărat pe noi, dar am pierdut din cauza arbitrilor!”

Autor: Cristian P
Publicat: 10/02/2020 | 09:19
„Câinii” urlă după ce „lanterna” i-a trimis în play-out: „Sunt supărat pe noi, dar am pierdut din cauza arbitrilor!”

„Lanterna” Ligii 1, FC Voluntari, a pus definitiv capăt visului „câinilor” de a mai spera la o clasare pe un loc de play-off. Fără victorie în istoria confurntărilor directe cu Dinamo și cu înfrângeri pe linie și doar o singură remiză înregistrată, ilfovenii au dat lovitura când „alb-roșii” aveau cea mai mare nevoie de cele trei puncte puse în joc.


Biletul Zilei » Meciurile din Liga 1 la baza profitului de astăzi!


„Câinii” au intrat cu avantaj pe tabelă la cabine după reușita lui Deian Sorescu (min.39), dar ilfovenii au întors rezultatul în ultimul sfert de oră, prin doi jucători introduşi de antrenorul Mihai Teja în repriza secundă, Cătălin Ţîră (miin.76) şi Alexandru Tudorie (min.80), „lanterna” reușind să întoarcă scorul după ce „alb-roșii” au rămas în zece, slovacul Lukas Skovajsa primind al doilea cartonaş galben în minutul 72.

Dusan Uhrin Jr., antrenorul principal al formației Dinamo a pus tunurile pe arbitri, considerând brigada condusă de Cojocaru vinovată de eșecul elevilor săi.

„Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Aveam 1-0, arbitrul nu ne dă penalty, se face 1-1…apoi la 1-0 avem un alt penalty, al doilea…urmează eliminarea. Ce pot să spun?! Sunt supărat pe noi, dar am pierdut din cauza arbitrilor. Voi trebuie să spuneţi ce e fair şi ce nu e fair. Sunt extrem de supărat pentru atitudinea arbitrului, mi se pare incredibil. Presataţia sa a fost execrabilă. Sunt supărat şi pe noi, dar şi pe brigada de arbitrii. Dacă eu greşesc, eu voi veni şi voi recunoaşte. Dar dacă nu este aşa…nu ştiu ce se întâmplă. Pentru că aceşti arbitrii au schimbat clasamentul” a tunat Uhrin.

Pentru ilfoveni aceasta a fost a treia victorie a sezonului, FC Voluntari rămânând pe ultimul loc cu 14 puncte. În schimb, „câinii” au fost depășiți de Sepsi în clasament și se află pe locul 9 cu 31 de puncte.

Citește și...