„Câinii” joacă pe terenul „lanternei” cu gândul la play-off: „Chiar dacă avem șanse mici la play-off, trebuie să profităm de ele!”

Autor: Cristian P
Publicat: 09/02/2020 | 09:44
„Câinii” joacă pe terenul „lanternei” cu gândul la play-off: „Chiar dacă avem șanse mici la play-off, trebuie să profităm de ele!”

Dinamo Buuruești va evolua astăzzi de la ora 17:00 pe ternel „lanternei” FC Voluntari, cu gândul la play-off. Ilfovenii sunt victimele preferate ale „câinilor” în liga 1. Cu excepția unei partide terminate nedecis, în rest „câinii” au bifat victorii pe linie.


Biletul Zilei » Profitul vine și astăzi din fotbal!


Dusan Uhrin jr., antrenorul principal al trupei din Șoseaua Ștefan cel Mare, a declarat la conferința de presă premergătoare confruntării din runda a XXIV-a de pe stadionul „Anghel Iordănescu” că atât timp cât matematic Dinamo mai are o șansă la play-off, elevii săi vor lupta pentru acest obiectiv.

„Trebuie să luptăm pentru victorie pentru că, indiferent că avem şanse mici de a accede în play off, trebuie să profităm de ele, să ne concentrăm mai mult decât am făcut-o până acum. O parte dintre jucătorii mei şi-au pierdut concentrarea, iar acum trebuie să fim focusaţi mult mai mult. Ultimele rezultate nu sunt prea bune pentru noi dar încă mai e o şansă mică şi trebuie să ne luptăm pentru ea. Vrem să câştigăm toate meciurile şi pentru asta ne antrenăm. Vrem să dăm tot ce avem mai bun. Voluntari a evoluat bine în ambele partide pe care le-a avut în acest an, iar dacă nu ar fi avut un jucător eliminat ar fi fost mult mai greu pentru FCSB”, a declarat Dusan Uhrin Jr.

Înaintea confurntării de astăzi de la ora 17:00 de pe stadionul „Anghel Iorrdănescu”, Dinamo se află pe locul 8 cu 31 de puncte iar FC Voluntari pe ultimul loc cu 11 puncte.

Programul etapei a XXIV-a:
Astra Giurgiu – Chindia Târgoviște 1-2
Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0

Duminică, 9 februarie
ora 14.30 Sepsi OSK – Politehnica Iași
ora 17.00 FC Voluntari – Dinamo
ora 20.00 FC Viitorul – Universitatea Craiova

Luni, 10 februarie
ora 17.30 FC Botoșani – FC Hermannstadt
ora 20.00 FCSB – Academica Clinceni

Citește și...