Care a fost primul job al Lidiei Buble. Artistei nu i-a fost deloc rușine să recunoască

Autor:
Publicat: 07/08/2020 | 16:49
Care a fost primul job al Lidiei Buble. Artistei nu i-a fost deloc rușine să recunoască

Acum este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și se poate lăuda cu o viață la care alții doar visează, însă nu a fost tot timpul așa. Puțini sunt cei care știu că Lidia Buble, căci despre ea este vorba, a dus-o extrem de greu în copilărie, iar primii bani i-a câștigat dintr-un job banal, de care nu se rușinează deloc.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii, deci nu poate spune că a avut o copilărie prea îmbelșugată. Azi e una dintre artistele care fac bani pe bandă rulantă, dar primii bani i-a câștigat, se pare, printr-un job banal, la îndemâna oricui.

Mai exact, potrivit informațiilor din presă, Lidia Buble și-a câștigat primii bani după ce s-a angajat ca bonă în Deva, iar mai apoi, ca manager de vânzări la o reprezentanţă auto, dar vedeta a făcut și curățenie în casele oamenilor, îndeletnicire pentru care câștiga, la momentul respectiv, în jur de 4-500 de lei pe lună.

Lidia Buble era deseori batjocorită de colegi

Lidia Buble a fost foarte des batjocorită de colegi, însă acum poate spune că toate aceste experiențe au condus-o spre omul care este astăzi.

Artista era luată în râs de colegii de școală din cauza religiei pe care o practică ea și familia sa, dar și din cauza neajunsurilor cu care se  confrunta, în vremea copilăriei. Lidia Buble și-a deschis sufletul acum ceva timp și a vorbit deschis despre lucrurile care i-au marcat copilăria. Cu toate acestea, artiista este recunoscătoare pentru ceea ce este acum și susține că nici măcar neajunsurile financiare nu au făcut-o să se vadă mai prejos decât alți copii.

„Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar așa ce aveam pretenții de păpuși și de haine, nu le-am avut în permanență. Dar acum mi-e bine.(…) Am o colecție impresionanta de păpuși Barbie” a spus Lidia Buble, acum ceva timp.

„Într-o  țară  ortodoxă,  pentru  neoprotestanți este destul de greu.  Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele  și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a spus artista, despre faptul că era batjocorită de colegi, din cauza religiei pe care o practica atât ea, cât și familia sa.