Lidia Buble, ajutată de părinții ei ca să treacă peste despărțirea de Răzvan Simion: “Încă nu am terminat adaptarea”

Publicat: 30/07/2020 | 16:52

Lidia Buble a fost sprijinită de părinți, dar și de frații și surorile sale ca să treacă mai ușor peste despărțirea de Răzvan Simion… să trăiască altfel această experiență delicată. Într-un interviu emoționant, cântăreața a vorbit despre viața sa sentimentală, dar și despre carieră. 

Citește și: Lidia Buble a scos din buzunar o sumă uriașă pentru a-și cumpăra un apartament. Culmea, Răzvan Simion a mers să-i vadă noua locuință

Lidia Buble, ajutată de părinții ei ca să treacă peste despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre schimbările apărute în 2020, an pe care și-l planificase cu totul și cu totul diferit de cum a fost până acum. Singurele lucruri care nu s-au schimbat sunt vizitele acasă, la Deva, unde locuiesc părinții și surorile sale mai mici.

Nu rata: Campionul mondial Florin Mureșan, de urgență la spital: “A suferit o fractură de coloana cervicală”. Lidia Buble a implorat să se facă donații pentru operații și tratamente

Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat. (…). Depărtarea este singura chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă și, dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supa de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată.

Nu neapărat dojeneală. Mai nou, toată lumea oferă diverse învățături sau predici pe care le-am auzit și în biserică și care, parcă acum, de când am trecut de 27 de ani, sunt mult mai importante, intens trăite și simțite”, a mărturisit artista pentru jurnaliștii revistei VIVA!.

Află și: Răzvan Simion va suferi enorm după această dezvăluire! Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit: “Noi doi…”

Întrebată dacă mama și tatăl ei joacă rolul unui psiholog atunci când are o pasă sau o perioadă mai delicată, Lidia Buble a răspuns: Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare (n.r.: a zâmbit).

Ulterior, îndrăgita cântăreață a dezvăluit care a fost cel mai bun sfat primit de la părinții săi: Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare.

Descoperă și: Lidia Buble ajută cerșetorii din București. Gestul incredibil făcut de artistă în plină stradă. A intrat în magazin și…

Lidia Buble se gândește să se mute din România

Un alt amănunt prețios a lăsat să se înțeleagă fosta iubită a lui Răzvan Simion când a fost întrebată dacă se gândește să își achiziționeze o casă, dacă este adepta proprietăților: a lăsat să se înțeleagă că nu ar spune: “Nu!” unei mutări din România.

“Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi alta destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, a mai declarat Lidia Buble pentru viva.ro.

Vezi și: Lidia Buble, dezvăluiri despre singurul motiv pentru care mai este “legată” de Răzvan Simion: “El este pionul principal”. Încă locuiesc împreună

Lidia Buble și Răzvan Simion erau împreună de aproape cinci ani. Cântăreața este femeia cu care prezentatorul TV s-a afișat după divorțul de prima soție, Diana Simion, care i-a dăruit o fetiță și un băiat.