Lidia Buble e plină de vânătăi pe corp

Publicat: 30/07/2020 | 08:04

Lidia Buble și-a uluit fanii pe Insta Stories, unde a postat câteva imagini în care vânătăile sunt cele care ies în evidență. Și nu are puține. Urmele sunt atât pe brațe, cât și pe picioare. Chiar artista avea să spună ce s-a întâmplat, înainte de a merge la coafor, unde și-a vopsit părul, iar CANCAN.RO vă prezintă povestea.

CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE AJUTĂ CERȘETORII DIN BUCUREȘTI. GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE ARTISTĂ ÎN PLINĂ STRADĂ. A INTRAT ÎN MAGAZIN ȘI…

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion, de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, emisiune de pe Antena 1, a suferit o perioadă, dar viața merge înainte. Cu atât mai mult în cazul ei, care este una dintre cele mai pozitive și, din acest motiv, și îndrăgite cântărețe din noul val. Zilele trecute, Lidia Buble și-a uimit fanii. Pe care avea apoi să-i readucă la starea de liniște.

Ce s-a întâmplat? Într-un Insta Stories, Lidia a propus câteva imagini în care apare plină de vânătăi, atât pe brațe, cât și pe picioare! Dar vânătăi, nu glumă! Firește, mulți s-au întrebat dacă a fost bătută Lidia Buble, dar misterul avea să-l dezvăluie chiar artista. Ea a scris pe una dintre imagini: ”Semne de bună purtare!” Apoi, în toate imaginile, la final arată OK-ul.

Lidia Buble și-a luat locuință după despărțirea de Răzvan

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion în urmă cu aproximativ două luni. Cântăreața a făcut primul pas către noua viață, fără matinalul de la Antenă. Și-a cumpărat un apartament în Capitală, pe care se grăbește să-l mobilize pentru a se muta cât mai repede singură. Artista a plătit deja avansul pentru noua casă și urmează ca pentru restul sumei să facă un credit. „Atunci când au decis să o ia pe drumuri diferite, Lidia a preferat să plece la părinții săi o perioadă, pentru a se liniști. A trebuit să se întoarcă după câteva săptămâni, pentru că programase filmările pentru noul său videoclip. Nu mai putea să stea în casa lui Răzvan, așa că s-a mutat la Lorena.

NU RATA: LIDIA BUBLE, CEA MAI SEXY APARIȚIE DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION. A COBORÂT DIN MUSTANGUL ROȘU ÎNTR-O SALOPETĂ ALBĂ CU VEDERE LA SUTIEN ȘI…

Vrea și ea, însă, să aibă spațiul ei, deși sora sa o răsfață extrem de tare și se simte binevenită. De aceea, a dat o parte din banii pentru un apartament extrem de frumos, urmând ca pentru restul să achiziționeze un credit. Răzvan știe, a și fost să îl vadă Lidia se va muta de la Lorena după ce va termina de mobilat. Atât Răzvan, cât și Lidia suferă, fiecare diferit. El încă o mai iubește, iar pe ea o macină obișnuința. Nu este o tranziție ușoară pentru nici unul dintre ei”, au declarat surse din apropierea frumoasei blondine, pentru Impact.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.