Lidia Buble, cea mai sexy apariție după despărțirea de Răzvan Simion. A coborât din Mustangul roșu într-o salopetă albă cu vedere la sutien și…

Publicat: 21/07/2020 | 23:27

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de matinalul de la Antenă și acum pare să fie mai ”înfloritoare” ca oricând. După „divorțul” de Răzvan Simion s-a transformat radical, iar ținutele pe care le abordează în ultima vreme sunt mai sexy ca niciodată. Zilele trecute, artista a „răvășit” cartierul milionarilor din București. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare.

În urmă cu aproximativ o lună, ”divorțul” dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a surprins întreg showbiz-ul. Când toată lumea se aștepta ca cei doi să-și unească destinele în fața ofițerului stării civile, îndrăgita artistă și matinalul de la Antenă și-au spus definitiv ”Adio” și au decis să meargă pe drumuri separate în viață. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL, ÎNTREBARE INCOMODĂ PENTRU LIDIA BUBLE ÎN DIRECT)

Blondina se pare că a trecut destul de repede peste această perioadă dificilă și acum lasă impresia că s-a transformat radical. Are o atitudine pozitivă și se îmbracă din ce în ce mai sexy.

Lidia Buble, apariție răvășitoare

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Lidia Buble în zona Dorobanți din Capitală, unde vedeta a mers în vizită la un renumit showroom de haine. După ce și-a parcat Mustangul roșu, cântăreața a „răvășit” cartierul preferat de milionarii Capitalei cu ținuta ei extrem de sexy.

Blondina a purtat o salopetă albă extrem de scurtă, care-i punea în evidență formele bine definite și pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu toc, de aceeași nuanță. (NU RATA: LIDIA BUBLE A ÎNCINS INSTAGRAM-UL DUPĂ CE A RIDICAT PICIOARELE ÎN TIMP CE PURTA O FUSTĂ MINI)

Lidia Buble, salopetă albă cu vedere la sutien

Decolteu generos

Crăpătura generoasă a salopetei lăsa la vedere sutienul alb pe care-l purta cântăreața și care atrăgea privirile tuturor. Cu siguranță, reprezentanții sexului tare care au trecut prin zonă cu greu au putut să-și ia ochii de la artistă. (VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION O SĂ TURBEZE! LIDIA BUBLE, FILMATĂ DEZBRĂCATĂ CU ALT BĂRBAT)

Lidia Buble a revenit în “joc”

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters.

Cei doi s-au întâlnit, recent, la filmările pentru cel mai nou videoclip al Lidiei. Însă… împăcarea la care speră fanii pare să nu se concretizeze. Răzvan și Lidia colaborează, în continuare, pe plan profesional și au relație amicală. (NU RATA: CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTRE LIDIA BUBLE ȘI ADI SÎNĂ)

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.
Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.
Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.
Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde:
«Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!»
Tânărul cântă:
«Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!»
Bătrânul tace:
«Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!» L.B.
Viața frumoasă, Suflețel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.