Lidia Buble a încins Instagram-ul după ce a ridicat picioarele în timp ce purta o fustă mini! Are sau nu lenjerie intimă?!

Publicat: 12/07/2020 | 19:04

Lidia Buble a susținut un concert emoționant într-o stațiune de pe litoralul românesc, dar nu și-a neglijat fanii care sunt pe alte meleaguri! Și asta pentru că, artista a publicat mai multe înregistrări de la repetiții, iar cu imaginile de pe una dintre ele i-a înnebunit pe reprezentanții sexului tare. Pe filmarea incitantă, cântăreața a ridicat picioarele ca într-o coregrafie bine exersată. Având o fustă mini și un crepeu generos, mulți au avut privirile ațintite în zona ei intimă și au încercat să ghicească dacă are sau nu lenjerie intimă.

Citește și: Lidia Buble are deja un nou iubit?! “Sunt îndrăgostită de..”

Îmbrăcată cu o fustă mini, Lidia Buble a încins Instagram-ul  după ce a început să danseze

În vârstă de 27 de ani, Lidia Buble a revenit în forță după perioada de izolare provocată de starea de urgență decretată la începutul epidemiei de coronavirus în România. În prezent, ea a intrat pe ultima sută de metri cu lansarea unui nou single pe care l-a tot promovat în ultimele zile. “Ochii ăia triști, ochii ăia mari, ochii ăia verzi…” este mesajul publicat recent de fosta iubită a lui Răzvan Simion, iar o tânără i-a scris: “Bravo, Lidia! Din suferință se nasc operele de artă❤️🤗”. Piesa vine la nici trei luni de la apariția proiectului muzical “La Luna”, melodie la care a colaborat împreună cu artiștii Jay Maly și Costi Ioniță.

Azi-noapte, cântăreața a concertat într-un hotel din Olimp – desigur, au fost respectate toate măsurile de răspândire a noului coronavirus și a fost păstrată distanțarea socială. Înainte să urce pe scenă, în fața spectatorilor, Lidia Buble a fost purtată pe brațe de doi dintre bărbații din stuff-ul ei și, în timp ce era în aer, a făcut câteva mișcări sexy și provocatoare cu picioarele. În momentul în care le-a ridicat, materialul fustei mini s-a ridicat foarte mult în zona intimă, unde era și crepeul, după cum puteți vedea și în galeria foto a aticolului. În timp ce unii dintre internauți sunt de părere că diva nu purta lenjerie intimă, alții sunt convinși că, de fapt, avea una de culoare bej.

Nu rata: Lidia Buble își face de cap după despărțirea de Răzvan Simion! Ipostaza indecentă în care s-a fotografiat artista

Unul dintre fanii Lidiei Buble, dezvăluire din viața lui intimă

Un fan i-a făcut o dezvăluire-bombă Lidiei Buble despre viața lui amoroasă. El i-a mărturisit că a avut un moment intim după ce a privit fotografia de mai jos. Comentariul său s-a aflat printre numeroasele complimente primite de artistă și, deocamdată, aceasta nu i-a răspuns bărbatului.

Unul dintre internauți i-a lăsat Lidiei Buble într-un comentariu o mărturisire despre viața lui sexuală © Instagram
Unul dintre internauți i-a lăsat Lidiei Buble într-un comentariu o mărturisire despre viața lui sexuală © Instagram

Descoperă și: Adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Ce dorință nu i-a putut îndeplini prezentatorul de la Neatza, artistei

“❤️❤️❤️ Frumoasa noastră, Lidia cu cel mai frumos caracter și cea mai naturală în tot ceea ce faci ❤️❤️❤️ Te ador, femeie faină!”, “Mamă, ce posterior! 😱😱😱👌👌👌”, “Nu mai sta așa, că îmi rupi inima, prințesă”, “Mulți au dat o l@^@ la poza asta, inclusiv eu”, “Te ador din tot sufletul și te admir super mult❤️Ești o femeie perfectă dintre toate care există în întreaga lume si, pe de parte, cea mai naturală în tot ceea ce face❤️👑🥰” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai sus a vedetei.

Află și: Coincidența stranie dintre relațiile lui Răzvan Simion cu Lidia Buble și cu Diana Simion. Detaliul care arăta că se va despărți și de cântăreață