Lidia Buble are deja un nou iubit?! „Sunt îndrăgostită de..”

Autor:
Publicat: 12/07/2020 | 10:33

Lidia Buble a făcut anunțul care a șocat fanii.  Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a stârnit controverse. Aceasta și-a anunțat urmăritorii că este îndrăgostită, la doar câteva luni după despărțirea de Răzvan Simion.

Recent, Lidia Bubul a postat, pe contul personal de Instagram, un mesaj care i-a intriga pe internauți. Vedeta a publicat o fotografie pe care a însoțit-o de o descriere neașteptată. „Îndrăgostită nebun de un străin…”, a fost mesajul care i-a însoțit ultima postare. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE ÎȘI FACE DE CAP DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION! IPOSTAZA INDECENTĂ ÎN CARE S-A FOTOGRAFIAT ARTISTA)

Imediat cum au zărit aceste cuvinte fanii s-au grăbit să reacționeze și să pună întrebări, mai ales că Lidia numai ce a ieșit dintr-o relație ce a durat mai bine de cinci ani. Deși mulți își doreau ca artista lor preferată să se fi refăcut și să iubească din nou după despărțirea de matinalul de la Antena 1, se pare că postarea Lidiei are legătură, de fapt, cu noua piesă pe care urmează să o lanseze în curând.

Lidia Buble, prima piesă după despărțirea de Răzvan

Recent, Lidia Buble și-a anunțat fanii că urmează să lanseze o nouă piesă, prima după despărțirea de Răzvan Simion. Artista a postat, pe contul personal de Instagram, o mică parte din clip, iar la prima vedere pare să fie vorba despre o piesă tristă de dragoste. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION, ÎNTÂLNIRE LA DOUĂ LUNI DE LA SEPARARE)

Este posibil ca noua melodie să facă referire la Răzvan, iar aceste să fie modul Lidiei de a se exprima și de a reuși să treacă mai ușor peste despărțire. Piesa vorbește despre „Ochii ăia triști, ochii ăia mari, ochii ăia verzi”, de care se pare că Lidia este îndrăgostită.

De-a lungul timpului, Lidia Buble și-a exprimat sentimentele prin melodiile pe care le-a cântat. De această dată nu știm exact dacă în nou piesă artista face referire la despărțirea de Răzvan Simion sau vorbește poate despre o nouă iubire. Acest lucru rămâne de văzut în momentul în care piesa se va lansa.