Care este primul job pe care îl va avea Meghan Markle după ce s-a despărțit de Casa Regală. Salariul nu e chiar pe măsura unei prințese

Autor: Raluca O.
Publicat: 11/02/2020 | 08:55
Care este primul job pe care îl va avea Meghan Markle după ce s-a despărțit de Casa Regală. Salariul nu e chiar pe măsura unei prințese

După despărțirea de Casă Regală, Meghan Markle și prințul Harry se văd nevoiți să devină independenți din punct de vedere financiar. Deși amândoi au deja o avere considerabilă, Meghan a decis să revină deja pe micile ecrane, prin participarea la un reality show.

Care este primul job pe care îl va avea Meghan Markle în Canada

Se pare că Meghan Markle va avea apariții multiple într-un nou serial ce va putea fi urmărit și la noi pe Netflix, despre persoane ce se căsătoresc pentru a două oară. 10 cupluri ale căror nunți au fost un adevărat dezastru vor avea ocazia să își reînnoiască jurămintele și să aibă parte de petrecerile la care au visat.

Cu titlul original “I do, redo” (“Spun Da, din nou”), reality show-ul în care ducesa de Sussex va avea apariții episodice, o va avea în postura de gazdă pe buna ei prietenă, organizatoarea de nunți Jessica Mulroney. Aceasta a ajuns în atenția publicului după nunta fostei actrițe din serialul “Costume” cu Prințul Harry, unde a fost domnișoară de onoare.

Ce salariu va primi Meghan Markle pentru aparițiile într-un reality show

Serialul va avea 10 episoade și deși suma exactă pe care Meghan o va primi pentru aparițiile sale nu a fost anunțată, o zi de filmare ca și “guest star” este remunerată în Canada cu 588$. Departe de a fi o suma potrivită pentru o prințesă, aparițiile în serialul Netflix o pot ajuta să își relanseze cariera în film și televiziune.

Mariajul cu prințul Harry este al doilea pentru Meghan Markle, ea find căsătorită între 2011 și 2013 cu producătorul de film și televiziune Trevor Engelson. Prima nuntă a actualei ducese de Sussex a avut loc într-un cadru informal, pe o plajă în Jamaica.

În urmă cu doi ani, Meghan a avut parte de propria versiune a emisiunii “I do, redo”, când i-a spus “Da” prințului Harry, în cadrul unei ceremonii fastoase care a costat aproximativ 42 milioane de dolari.

Fosta actrița a purtat o rochie semnată Givenchy iar inelul său de logodnă a fost făcut pe comandă și conține două diamante din colecția personală a Prințesei Diana.

Lucrurile nu au mers, însă, bine pentru cuplul Harry – Meghan în interiorul Casei Regale, aşa că cei doi au decis să se separe de Familia Regală şi să încerce să îşi câştige propriul trai. Deocamdată, nu este foarte clar cum vor evolua relaţiile între ei şi rudele lor după această decizie drastică.

Citește și...