Care este starea de sănătate a Vulpiței de la Acces Direct, infectată cu COVID-19. Chiar ea a făcut anunțul: „Așa cum..”

Autor:
Publicat: 06/08/2020 | 09:37
Care este starea de sănătate a Vulpiței de la Acces Direct, infectată cu COVID-19. Chiar ea a făcut anunțul: „Așa cum..”

Vulpița de la Acces Direct își ține constant la curent fanii cu starea ei de sănătate, astfel că, din carantină, soția lui Viorel Stegaru le-a transmis fanilor săi un mesaj extrem de important. Aceasta le-a mărturisit că se simte bine, lucru ce i-a bucurat enorm pe urmăritorii săi din mediul online. 

Din carantină, Veronica Stegaru ține în permanență legătura cu urmăritorii săi din mediul online, așa că a simțit nevoia să le transmită acestora un mesaj important, despre starea ei de sănătate.

Mai exact, Vulpița le-a mărturisit tuturor prietenilor virtuali că își dorește ca aceștia să se simtă bine, așa cum se simte și ea, pesemne că virusul nu-i mai dă bătăi de cap și este aproape de a se pune pe picioare complet.

„Încă puțin și ieșim din carantina. Sper ca și voi va simțiți bine așa cum sunt și eu.❣️”, a fost mesajul postat de Vulpița de la Acces Direct, pe contul său de pe rețeaua de socializare. 

Emily Burghelea, dezvăluiri despre focarul Acces Direct

Emily Burghelea a spus adevărul despre Vulpița și Viorel și despre modul în care se muncea la Acces Direct, în pandemie de COVID-19. Blondina este șocată de faptul că platoul de la Antena 1 a devenit un adevărat focar și foarte multe persoane au avut de suferit din cauza celor întâmplate.

„Vestea ca Acces Direct este un focar de infecție m-a lăsat mută. Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preț…Sănătatea lor! Le transmit toate gândurile bune, dar în același timp trebuie să spun că mă așteptam la asta.

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorități. Am lucrat la Acces Direct și știu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă. În starea de urgență, când România era pustie și nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spațiile închise…Acolo nu se respecta nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta mască, era stigmatizat…” a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.