Carmen de la Sălciua a pierdut o persoană dragă ei! Vedeta este în doliu. „Dumnezeu să îți facă loc între îngerii lui”

Autor:
Publicat: 13/09/2020 | 11:34
Carmen de la Sălciua a pierdut o persoană dragă ei! Vedeta este în doliu.  „Dumnezeu să îți facă loc între îngerii lui”

Carmen de la Sălciua nu trece prin cele mai fericite zile din viața ei. Cântăreața este în doliu după ce  cineva apropiat ei s-a stins din viață.

Artista și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că a pierdut pe cineva important. Este vorba despre o bătrânică, de care Carmen a fost foarte apropiată. O considera bunica ei și o vizita destul de des. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, PUSĂ LA ZID DE FANI. REACȚIE ACIDĂ DUPĂ CE ARTISTA A PUBLICAT O POZĂ ÎN CARE ÎȘI ARATĂ SÂNII. FOTO)

Tanti Rozalia a fost o bătrânică simpatică și simplă, care ținea foarte mult la Carmen de la Sălciua. O vedea ca pe nepoata ei și se mândrea mereu cu reușitele artistei. Cântăreața o vizita des pe tanti Rozalia și o ajuta cu tot ce avea nevoie. Trecerea în neființă, a celei pe care o considera ca o bunică, a întristat-o mult pe Carmen de la Sălciua.

„Dumnezeu să îți facă loc alături de îngerii lui. Am cunoscut această ființă care m-a tratat de parcă aș fi fost nepoata ei, deși eram un simplu străin pentru ea!”, a scrie Carmen, în mediul online.

Carmen de la Sălciua și Jador, un nou cuplu?

Carmen de la Sălciua și-a cam pus urmăritorii pe gânduri după ce a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea și cu Jador. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A MAI BIFAT O INTERVENȚIE ESTETICĂ! LA CE PROCEDURĂ A APELAT CÂNTĂREAȚA)

Deși artista a scos în evidență faptul că cei doi vor lansa o melodie împreună, internauții au luat cu asalt postarea cu pricina și au început să speculeze că aceștia formează un cuplu, iar dacă nu-l formează încă, nu le-ar sta deloc rău împreună.

„Vă cam potriviți / Ar fi drăguț să formați un cuplu, ați fi bombă și profesional și personal vorbind / Dacă vă vede Culiță, ce credeți că spune? / Frumoși amândoi, succes în tot ceea ce faceți” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Carmen de la Sălciua, în dreptul fotografiei cu Jador.