Carmen de la Sălciua este cunoscută de toată lumea, dar cum arată sora ei. Daniela cântă şi ea

Publicat: 12/11/2019 | 15:16

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică de petrecere, bucurându-se un succes uriaş într-un timp destul de scurt, comparativ cu alte vedete. Melodiile artistei au fost îndrăgite şi ascultate de un număr impresionant de fani.

Dacă viaţa sa personală a fost ca o carte deschisă, despre familia sa nu se cunosc foarte multe lucruri. De exemplu, puţini ştiu că artista are o soră, care cântă. Ce-i drept, nu profesează, momentan este doar o pasiune, pe care o practică când şi când.

„Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că și ea cântă! Ce-i drept de plăcere! Eu încerc să o conving să profeseze însă fără rezultat! Poate reușiți voi”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de socializare.

„Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpu grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama ma lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece și multe alte întâmplări hazlii dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult, acum că am crescut suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!”, a povesti Daniela.

Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu fostul ei soţ, Culiţă Sterp

Fanii celor doi au așteptat cu sufletul la gură confirmarea marii împăcări, iar acum Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au făcut publică relația. Cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste, iar admiratorii lor au început deja să creeze și mesaje haioase. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar prima poză oficială de cuplu au făcut-o publică chiar de ziua artistului. Carmen de la Sălciua a fost prima care a publicat fotografia cu ea și fostul ei soț, dar și un mesaj emoționant.

(VEZI ȘI: POZELE CU CARMEN DE LA SĂLCIUA, DE PE VREMEA CÂND NU ERA CELEBRĂ, CI DOAR O SIMPLĂ FATĂ DE LA ŢARĂ)

Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind!
La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! 😘 Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp. Ulterior și Culiță Sterp a publicat o fotografie cu fosta lui soție și mesajul: ”Trecut, prezent și viitor”. Cei doi au fost împreună la nunta surorii artistului.

Citește și...