Imagini cu Carmen de la Sălciua, dezbrăcată complet, făcute publice! Cum arată trupul ei, de fapt, în toată goliciunea lui

Publicat: 09/11/2019 | 18:00

Carmen de la Sălciua a încins spiritele pe internet, iar fanii săi au avut parte de o surpriză cu adevărat fierbinte! Frumoasa artistă a publicat o fotografie care i-a luat pe nepregătite pe vizitatori paginii sale de socializare, dar a avut și un impact vizual puternic. Vedeta s-a lăsat pozată în pat, însă a renunțat la orice reținere și a abandonat hainele, rămânând goală… sub așternuturi. 

Imaginația tuturor bărbaților a trecut la niveluri erotice superioare, am putea spune, cu atât mai mult cu cât Carmen atrage privirile ca un magnet și atunci când este îmbrăcată. Dar o fotografie cu ea goală – acoperită pe jumătate, ce-i drept – a făcut furori în mediul online. Bineînțeles, fanii au înroșit butonul de like atunci când au văzut ipostaza incendiară.

(CITEȘTE ȘI: COSMIN ISAILĂ, DECLARAȚII DESPRE ÎMPĂCAREA DINTRE CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI CULIȚĂ STERP: “AȘA CUM AM MAI SPUS, LE DORESC…”)

Carmen d ela Sălciua

 

Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu fostul ei soț

Fanii celor doi au așteptat cu sufletul la gură confirmarea marii împăcări, iar acum Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au făcut publică relația. Cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste, iar admiratorii lor au început deja să creeze și mesaje haioase. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar prima poză oficială de cuplu au făcut-o publică chiar de ziua artistului. Carmen de la Sălciua a fost prima care a publicat fotografia cu ea și fostul ei soț, dar și un mesaj emoționant.

(VEZI ȘI: POZELE CU CARMEN DE LA SĂLCIUA, DE PE VREMEA CÂND NU ERA CELEBRĂ, CI DOAR O SIMPLĂ FATĂ DE LA ŢARĂ)

Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind!
La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ? Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp. Ulterior și Culiță Sterp a publicat o fotografie cu fosta lui soție și mesajul: ”Trecut, prezent și viitor”. Cei doi au fost împreună la nunta surorii artistului.